| denisa619 a întrebat:

Buna, am iubit de ceva timp ( primul) si pana acum n am facut nimic, merg des la el acasa dar mi e jenā sa fac ceva la el, din cate stiu prima data curge sange( am senzatia ca curge mult) si nu vreau sa patez sad, la mine e mereu cineva acasa, ma simt pregatita sa fac asta dar pur si simplu nu mi pot scoate asta din cap... si am 18 ani fac 19 incurand

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te doare sau te mananca virginitatea?
De ce naiba vreti cu orice pret sa o dati primului venit, care-i in 99% din cazuri este si primul plecat?

| CristianWK a răspuns:

Buna. Nu toate femeile sângerează la primul raport sexual. Motivul pentru care multe femei sângerează la primul raport sexual este ruperea himenului. Himenul este un țesut moale care iese din peretele vaginului și îl îngustează un pic. Când penisul penetrează vaginul pentru prima dată, himenul se poate rupe, cauzând o scurtă sângerare. Este absolut normal. Dacă nu sângerezi, nu înseamnă că nu ai himen, ci doar că nu este atașat de peretele vaginului. Corpul fiecărei femei este diferit.

| Kufu95 a răspuns:

Faci cum crezi, dacă tu ai impresia că trebuie să încerci cu el, să nu îți fie jenă atunci.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Hellooo. Atunci îți începi viața sexuală când vrei și te simți pregătită. Normal, primul act doare puțin. În caz de doare de nu poți, atunci ai o problema de sănătate. Oricum. Eu te sfatuiesc sa mergi la ginecolog pentru sfaturi, fără rușine. Chiar te ajuta. Și eu asa am făcut. Foarte important este sa folosiți prezervativ de la inceput+puteți lua lubrifiant. Cat despre sange, n-ai ce face. Puteți un prosop sau un cearșaf sub voi. După o spălați sau aruncați. Alegerea voastră. Deci du-te la ginecolog înainte și foarte important:sa mergi și după. Nu te grăbi. Dacă nu te simți pregătită, nu faci. Simplu

| Konkistador a răspuns:

Parerea mea e sa nu te grabesti si sa o faci la timpul potrivit si cand iti permit circumstantele, daca iti este "jena" inseamna ca nu esti pregatita momentan si nu e nimic gresit cu asta, mai asteapta pana esti pregatita si curajoasa indeajuns, nu exista o lege nescrisa care spune ca daca ai 19 ani si nu ti-ai pierdut virginitatea gata, vine sfarsitul lumii si la revedere, daca consideri ca este un baiat serios cu care iti poti face un viitor atunci este bine, virginitatea nu poti sa o arunci asa, ca pe o masea, la tomberon. De obicei prima experienta nu se poate uita, ramane acolo oricat de mult ai incerca sa uiti, si daca e un baiat neserios cu care consideri ca ai o relatie temporara si la un momentdat o sa te desparti, tu o sa ai de suferit cel mai mult in urma acestei experiente, asa ca fa o alegere inteleapta, la momentul potrivit, si foloseste protectia intotdeauna.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca iti este jena, inseamna ca nu esti pregatita. Mai asteapta si mai petrece timp de calitate cu prietenul. Vei sti pe moment atunci cand chiar vrei sa o faci.