Adica ei o copiaza de la tine? Sau tu le-o faci acasa? Daca ei doar o copie la scoala mai e de acceptat, dar daca tu le-o faci acasa chiar nu merita deloc! Te sfatuiesc sa le zici ca nu mai ai timp si de tema lor.
Spunele ca trebuie sa se invete ca sa isi faca singuri temele si sa nu mai depinda de tine. Si sa nu se supere pe tine dar trebuie sa invete.
Pai simplu.Le spui ca te dereanjeaza sa le tot faci tu tema si in plus sa ia nota pe munca ta . Le spui ca incerci sa le explici, sa le arati dar sa se chinuie si ei . La urma urmei nimanui nu-i convine sa faca temele in locul altuia. Daca iti sunt prieteni adevarat, vor intelege, daca nu... asta e ! Mai scoti din viata ta niste persoane care sunt doar pe interes.
Bye, bafta :*
Spune-le ca daca tu le vei face mereu tema ei nu vor invata niciodata engleza.Mai bine le explici cateva ore ce ei nu inteleg si doar atat.
Ai si tu teme, nu numai ei!
Pai atunci cand avem de facut un exercitiu de exemplu il dau oricum, dar daca avem de tradus sau de facut o compunere eu trebuie sa stiu ca am de facut vreo 3-4 teme de genu asta acasa, pe langa tema mea.
Prieteni apropiati zici tu? eu cred ca doar profita de bunatatea ta.Nu le mai fa tema ca si ei si-o pot face ca de aia au cap.Si gandeste-te bine daca iti sunt chiar prieteni apropiati ca eu cred ca faci confuzii intre profitori si prieteni.
profita de tine mai...zi k nu ai timp,sa si-o faca singuri. daca sunt prieteni buni, nu o sa se supere, dar majoritatea o s-o faca...
Dar de ce sa le faci tu tema? Ei nu si-o pot face singuri? Foarte frumos din partea ta ca vrei sa-i ajuti,dar mie personal,nu mi s-ar parea normal ca altii sa primeasca nota mare pe munca mea.Tu nu vei fi colega lor mereu, si candva ei vor trebuie sa se descurce fara ajutorul tau. Spune-le ca nu mai esti dispusa sa le faci tema, ca ai si tu problemele tale si ca nu mereu ai timp sa stai sa muncesti si pentru ei.
Succes