| Gabii69 a întrebat:

Buna! Am luat suplimentul Tribbulus de la farmacie la vârsta de 16 ani, făceam sala și am crezut ca îmi da un "boost". M-am oprit după primul flacon deoarece am simțit dureri testiculare și durere a sânului stâng (ginecomastie probabil). Ideea e ca eu de atunci nu am mai crescut, ne-a măsurat in clasa a 9-a, aveam 1.61, sunt in clasa a 12-a și tot atat am, 18 ani. Oare sa fi fost de la acel supliment și din cauza ginecomatiei sa îmi închidă cartilajele de creștere sau se poate sa am o pubertate mai întârziată? Tatăl meu spune ca el s-a maturizat mult mai târziu decât ceilalți și in înălțime, dar greu îmi vine sa cred. Vreau doar sa stiu dacă suplimentul "Tribbulus" (care este extras din acea planta) sa îmi fi dereglat creșterea sau dacă e posibil sa facă asta dacă e doar o planta. Doar atat am luat, nu steroizi sau alte prostii.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Multora le-am scris pe aici ca nu au nevoie de asemenea suplimente la anumite varste. Dar nu vor sa inteleaga. Organismul este in crestere si pot apare dereglari. Tu esti un caz concret. Da, e posibil ca asta sa fie cauza.

2 răspunsuri:
| Gabii69 explică (pentru darrio2007):

Daca consult un medic endocrinolog si imi prescrie un tratament, pot sa reiau cresterea si dezvoltarea normala?

| darrio2007 a răspuns (pentru Gabii69):

Da, bineînțeles. Poate nu va fi nevoie de tratament. Dar, el știe mai bine. Baftă!