Buna.Sa stii ca majoritatea oamenilor au ceva cu propriul nas si ii gasesc defecte, fiind chiar printre primele operatii la care se apeleaza de obicei de catre vedete si persoane obisnuite in general.In locul tau m-as concentra pe alte trasaturi ale fetei care iti plac.Nu este nimeni perfect, crede-ma. Poate tie iti place nasul mic al altor fete insa si acestea au o lista lunga cu defecte in spate pe care si le atribuie singure si de care sunt stanjenite.Nici social media nu ajuta absolut deloc.Te sfatuiesc sa limitezi timpul pe Instagram sau alte retele unde vezi numai fete frumoase.Nici macar ele nu arata asa in real life.
Marturisesc ca si eu mi-am urat nasul multi ani, dar m-am obisnuit cu ideea ca asa e nasul meu, acceptandu-l asa cum e.Gandeste-te ca daca toate am arata ca niste papusi Barbie, ar fi o distopie cat se poate de creepy.Fiecare suntem frumosi in propriul fel, nu te mai compara inutil cu alte fete (care la randul lor se compara cu alte fete si tot asa).Si da, stai linistita ca iti vei gasi pe cineva care sa te placa fix asa cum esti.Inca mai ai oricum de crescut, e o diferenta enorma intre 14 si 24 de ani, de exemplu.Ai incredere in tine, mananca sanatos si ingrijeste-te, iar restul va veni de la sine.
Buna!
Legat de ultima intrebare, da, cu siguranta o sa te poata placea baietii.
Insa, se ce cel mai important este sa te placi tu.
Daca stii ca muscatura ta nu e corecta (adica daca ai underbite de exemplu, care o sa traga barbia in spate si o sa faca maxilarul mai putin definit, astfel scotand nasul in evidenta intr-un mod disproportionat), atunci incearca sa corectezi muscatura.
Si na nu respiri pe gura, ci pe nas.
Daca faci aceste doua lucruri, este perfect.
Si stiu, este foarte toxic cum standardele nord europene sunt folosite ca ideal de frumusete la nivel global, incercand sa limiteze frumusetea si trasaturile etnice ale altor culturi.
Stiu ca suna superficial, dar incearca sa aflii mai multe despre originile tale, sa vezi cu cine te asemeni la nas in arborele genealogic. Si sa incerci sa iti imbratisezi propriile tale trasaturi.
Sunt multi creatori de cintinut care considera corpul uman ca fiind arta si arata poze cu mai multe forme ale nasului si sunt profund impresionati de diversitatea genetica umana.
De asemenea, un nas proeminent si trasaturi faciale distuncte sunt apreciate si de industria de moda.
Asa ca incearca sa gasesti acea stralucire in tine. O lalea si o crizantema nu sunt la fel. Dar sunt ambele frumoase si nu le poti compara
Ca tanti asta, asa? Ia uite ce ghinionista a fost:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Barbra_Streisand
... si daca te va mai deranja atunci, poti sa iti faci o operatie estetica peste vreo 15-20 de ani.
Cu placere. Tine nasul si fruntea sus, altfel. https://sd.keepcalms.com/......ing-29.png
Baietii te vor place mai mult daca inveti foarte bine la scoala si esti desteapta, decat daca nasul tau are sau nu cocoasa.