| GabriellaGabylv a întrebat:

.am nevoie de ajutor..de cateva zile incoace m-am inteles extrem de bine cu Simona..ne-am considerat amandoua bff doar ca mai era o fata care se intelege si ea bine cu Simona si ea a zis ca si eu si cealalta suntem niste pietene bune pentru ea..insa ea nu accepta..de mai multe ori se suparase Marietta pe mine si Simona si ieri a pus-o pe Simona sa aleaga intre mine si ea...si surpriza, ea a ales-o pe Marietta...si de aseara nu mai vorbim..eu de ieri plang incontinuu deoarece eu chiar tineam la Simona si nu voiam de loc sa le despart..eu mereu am ajutat-o si la teme si noaptea cand plangea eu adormeam dupa ea ingrijorata..tot ce am avut eu i-am dat si ei ceea ce Marietta niciodata nu a facut nimic din toate astea..nu stiu ce sa fac si sa ma linistesc..va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Am observat ca din contra, oamenii prefera prietenii care nu fac suficiente lucruri pentru ei. Nu prea ai ce sa faci, ea a fost fraiera ca a pierdut o prietena atat de buna ca si tine. Tu nu ai gresit cu absolut nimic asa ca nu ai de ce sa plangi, a fost strict alegerea ei si sunt sigura ca ea o sa regrete si o sa vina la tine sa-ti ceara iertare pana la urma. Tu decizi daca ii mai dai o sansa sau nu...

4 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Pai normal ca a ales-o pe marietta daca pe simona ai mintit-o in legatura cu baiatul ala... la ce te asteptai?

| GabriellaGabylv explică:

Radu nu are legatura.ea m.a iertat demult..si marietta a minti.to si a barfit.o pe la spate si a iertat.o si pe ea..si chiar si asa si ea m.a mintit pe mine.

| Radu284 a răspuns (pentru GabriellaGabylv):

Pai si de ce nu-i spui lui Simona: Ma fata, uite, marietta asta te minte si te barfeste, ce dracu vezi tu la ea? macar eu doar te-am mintit, nu te-am si barfit!

| GabriellaGabylv explică:

O sa ii spun..mersi