Salut! Eu sufar de antisocial personality disorder! Din ce imi descrii s-ar putea sa suferi de acelasi lucru!
Parca ziceai ca stii bolile! antisocial inseamna psihopatie. 7 din 10 oameni au tendinte psihopatice. unii mai mult decat altii!
Buna.De obicei validarea pe care nu o primesti de la parinti o vei cauta in mod nesanatos sa o gasesti/primesti de la alti oameni. Daca inca esti eleva, ia in considerare sa mergi la psihologul scolii, nu trebuie sa platesti nimic si te va ajuta macar sa iti mai clarifici unele lucruri.Din felul in care se scrii rezulta ca nu prea e ordine acolo unde trebuie.Gandeste-te ca daca nu intelegi problema, nu o vei putea rezolva.Ei bine, psihologul te va ajuta in acest sens si te incurajez sa mergi.
,, nu stiu daca are legatura dar cand eram mica singurele mele interanctiuni erau cu barbati de 40 de ani,si cu aia vorbeam si discutam, dar presupun ca nu are deaface cu dorinta me ainsetata dupa tot ce inseamna baieti, nu?'' Stai, ce? Tu vorbeai cu pedofili cand erai mica? Cum adica singurele interactiuni?
Nu am avut rabdare sa citesc intregul roman…ori ai probleme cu increderea de sine si astepți sa ti se aprobe orice chestie pe care o faci. Ori cauți validate din partea oamenilor in general baieti… ca asa sunteți voi fetele. Orcum nici una nici alta nu e ok. Si la faza cu inițiatul din partea baieților la ce anume te astepti? Eu zic sa ai grija sa nu fie opusul la ce vrei tu
E destul de complex subiectul iti raspund pe scurt aici si daca vrei mai detaliat poate vb pe discord, specia umana doreste sa se asocieze cu gena cea mai "frumoasa" uita-te la orice filme si o sa vezi mereu aia populari sunt frumosi, inalti etc si antisocialii opusul. Sunt sute de studii pe tema asta efectiv asociem personalitatea unei persoane cum arata.Nu incerc sa te descurajez ba din potriva iti recomand sa nici nu le dai atentie celor ce te ignora nu iti merita atentia, mereu poti gasi oameni faini doar ca dureaza timp pana sa ii gasim.
misauratcuviata întreabă: