Nu încerca să pari ceea ce nu ești doar pentru a impresiona pe cineva. Dacă e să te placă, o să o facă pentru ceea ce ești. Dar te înțeleg și eu am plăcut pe cineva care era pasionat de un anumit lucru și îmi vorbea ore întregi despre asta, dar îmi făcea plăcere să îl ascult pentru că vorbea cu multă pasiune și se vedea că iubea ceea ce făcea, chiar dacă nu eram foarte interesată de acel lucru, el era și pentru mine asta era important. Nu încerca să te interesezi singură, ci întreabă-l pe el, băieților le place să vorbească despre pasiunile lor și sunt sigură că o să fie încântat să îți povestească despre motociclete, mai ales dacă și el te place.
Ceea ce trebuie sa stii in mod clar si sigur este faptul ca motocicleta reprezinta cea mai sigura boala si moarte care circula pe 2 roti. Este un hoby extraordinar/minunat dar unul care isi are si pretul pe masura. Multa sanatate!
Nu ma înțelege greșit, imi plac și mi foarte mult, doar ca as fi vrut să știu esențialul ca să am un subiect de discutat și sa nu ma duc ca proasta" în târg. Mulțumesc oricum
Este adevărat și asta.Dar dacă îți place ceea ce faci nimic nu o sa te oprească. Sănătate
Nu ma înțelege greșit, dar as fi vrut să știu esențialul ca sa nu ma duc "ca proasta în târg" vorba aceea. Mulțumesc oricum
Dodo01_3998 întreabă: