E mai bine mai tarziu decat niciodata. Daca ai in vedere o asemenea varianta inseamna ca din fericire ti-ai dat seama ca profilul real nu ti se potriveste si mai ai ceva timp sa schimbi lucrurile; in orice caz : ori muncesti mult pentru a lua bac'ul cu profilul asta (ceea ce ar fi un efort aiurea daca facultatea la care ai vrea sa mergi, presupunand ca vei merge, e pe un profil uman), ori schimbi profilul si iti usurezi treaba la bac. Conteaza foarte mult si ce vrei sa faci mai departe.
In mare parte asa gandesc si eu. In plus ceea ce vreau sa fac eu mai departe la facultate nu are legatura cu profilul real. mersi de rasppuns:*
In acceasi situatie ma aflam si eu anul asta ..tot asa eram la real si cum nu ma descurc la mate am decis sa ma mut la stiinte sociale..si m-am mutat din al doilea semestru..insa sa stii ca trebuie sa ai o medie destul de maricica, sa fii deasupra ultimei persoane din clasa aia.
Sunt niste diferente pe care le dai dar toata lumea le ia.
eu am reusit sa ma mut pe al 2 sem chiar daca pe primul am tras mult sa iasa media mare.eu zic sa faci si tu acelasi lucru sa nu lasi pana in a 12 pentru ca nu vor mai fi locuri..eu si inca o fata am intrat ca deja erau 31 de elevi.iar pana in a 12 nu vor mai fi locuri.
eu as fi vrut sa stau pana atunci pentru ca imi place biologia dar cand am vazut ce sanse slabe sunt am actionat
e mai bine sa te muti din timp si sa nu stai pana in a 12 si sa te trezesti ca dai bacu la mate si ca n-ai habar nimic.
Chiar daca nu ai tangente mari cu materiile de la uman, notele sunt mai usor de obtinut, pana si eu care gandesc un pic mai altfel decat cei de la uman..mai rapid..rezolv mai repede si prin alte tehnici ex fata de ei sa stii ca m-am acomodat cu materiile.
Cred ca ai vazut cam ce rezultate au fost anul asta la bac..asa ca incearca sa faci ceea ce stii si sa fugi de ce nu stii.
Chiar daca unii iti vor spune ca la real e mai bine ca ai un viitor ..bla bla ..sa stii ca nu toata lumea e facuta pentru a fi bun la mate, fizica.eu cand am vrut sa ma mut toti se impotriveau, nici parintii nu erau de acord.dar am reusit si imi e mai bine.Asa ca te sfatuiesc sa faci ce crezi tu ca e mai bine pentru tine caci nimeni nu-ti cunoaste mai bine capacitatile decat tu.Mult noroc in tot!