| FloryTrandafir a întrebat:

am nevoie de niste sfaturi va rog frumos!
Azi m-am dus cu mama, unchimiu si iubita lui la strand(plaja) si iubitul meu s-a suparat putin pe mine pentru ca nu l-am chemat si pe el, insa mama m-a rugat sa nu il chem, evident i-am zis si lui asta, insa nu stiu cum sa il impac, sa nu mai fie suparat pe mine, am vorbit cu el daca asta o sa imi spuneti, insa nu ii trece lui asa repede supararea cu cateva vorbe, deci ce as putea sa fac sa ii treaca supararea? Fundoi

Răspuns Câştigător
| NykoNyko a răspuns:

Ii spui ca nu a fost decizia ta ci a mamei tale, si scuze ai dreptate lacrimile nu ar fi o solutie buna, sau ai putea sa ii spui :: Daca ma iubesti si daca ai tine cu adevarat la mine asa cum spui m-ai putea ierta pentru ca nu a fost decizia mea :::

7 răspunsuri:
| AnonimC a răspuns:

Mai explica`i si tu. si zii sa te inteleaga. ca nu a fost decizia ta, ci a mamei tale, mnah. daca mai ai nevoie de ajutor. vb la privat :*
Succes

| Reanna a răspuns:

Ai putea sa mai mergi o data in strand singura dar il chemi si pe el happy

| FloryTrandafir explică (pentru Reanna):

Maine i-am zis ca sa merg cu el si mi-a zis ca zicandu-i asta, parca i-ar mai fi trecut din suparare, si ca tot mai e putin, dar vreau sa ii treaca complet

| FloryTrandafir explică (pentru Reanna):

Am vorbit cu el la telefon, m-a sunat si i-am zis ca sa mergem maine pe strand, a zis ca zicandu-i chestia asta, parca i-a mai trecut din suparare, chiar daca mai e putin, insa vreau sa ii treaca complet, ce as putea sa mai fac maine la strand cu el?

| FloryTrandafir explică (pentru AnonimC):

I-am explicat, insa e un baiat mai asa nu stiu cum sa zic eu, nu am cuvinte, ca sa intelegi cum e el de fel, insa tot e suparat, i-am propus sa mergem maine, cum sigur esti baiat, spune-mi maine ce as putea sa mai fac sa ii treaca de tot supararea la strand?

| NykoNyko a răspuns:

Daca vrei sa ii treacaa cheama-l maine sau cand ai tu timp sa mergeti numai voi 2 :X si o sa ii treacaa, sau daca nu merge cu vorba faci si uh ceva acoloo daca vrei chiar sa il impaci apeleazaa si la lacrimii si o sa vezii te va iertaahappy... daca crezi ca sunt de folos :X funda te rog:* Mult succes!

| FloryTrandafir explică (pentru NykoNyko):

Lacrimile, nu cred ca vor merge, pentru ca cica alea sunt pentru ati afla punctul slab al fetei, o sa creada dupa ca sunt usor de manipulat(exemplu)si ca as fi moarta dupa el incat sa apelez la lacrimi, vreau ceva care sa il faca sa nu mai fie suparat, adica ceva sa vorbesc cu el, maine daca tot stau cu el, toata ziua...