| Волк a întrebat:

Buna

Am nevoie de sfaturi referitoare la personalitate.

Ma refer la aceea ca as dori sa imi schimb caracteru.

Incepind de la cele mai mici detalii cum ar fi :

1. Cum sa devin mai serios ( sa devin mai serios din punct de vedere moral si intelectual, sa capat respectul nu prin bani dar prin simpla natura a mea )

2. Sa devin mai atragator ( toti stim ca pentru a deveni mai atragatori trebu sa ne imbracam mai bine, sa putem comunica cu oameni ...etc. Eu deja de mult timp citesc si incerc sa pun in practica tactici de seducere si flirt. Dar oricum ceva nu merge cum trebu )

3. Sa imi combat complexurile ( cel mai mare complex al meu fiind problema inaltimi mele, fiindca avind 17 ani si 1.70 M, mi se pare putin si din cauza asta cred ca imi scade increderea in mine. Eu stiu ca inaltimea decide mult in zilele noastre, incepind de la un loc de munca pina la seducerea unei femei.

si sunt multe alte complexuri pe care incerc sa le pasesc )

4. Sa devin mai calm ( in situati fierbinti foarte des se intimpla sa ma comport neadecvat din cauza caracterului meu exploziv, vreau sa ma invat sa imi controlez agresivitatea )

5. Sa devin o persoana mai comunicabila ( Inafara de camera mea orice colectiv de oameni ma simt inconfortabil, nu inteleg de ce fiindca mi se pare ca tot e OK, toti zimbesc vorbesc pe diferite teme dar oricum undeva in interior ma simt singuratic si in plus )

Cam acestea sunt majoritatea problemelor mele.

Eu sunt o persoana care se conduce mereu dupa niste regului, fiind asa educat de mic, Si ocupinduma cu soporul aproape toata viata mea, Ma ocupt cu Luptele fara Regului unde fara disciplina nu se face nimic. Si nu pot sa iau o decizie fara sa calculez de 10 ori.

Eu vreau ca acum de la 17 ani, sa incep sa ma reeduc fiindca doar prin reeducare omul devine mai bun si mai puternic.

Daca aveti ceva sugerati referitor la aceasta situatie dati un raspuns cit mai convingator. Va rog

Dau FUNDA unui raspuns cit mai convingator (100%)

3 răspunsuri:
| snzpaul a răspuns:

Uite, nu trebuie sa-ti schimbi caracterul, asa vei fii caracterizat la inceput ca un ''om cu 2 fete'', iar apoi nimeni nu o sa mai vorbeasca cu tine.
Cine te place, te place asa cum esti.

| Волк explică (pentru snzpaul):

Intelegi ca problema este ca eu singur vreau sa ma schimb, pentru mine nu pentru alt cineva

| Sarcasticu a răspuns:

În primul rând schimbă-ți anturajul pentru că asta te face să fii complexat.

Nu trebuie să te schimbi pentru o persoană sau mai multe ca să te placă, să fii introdus în „turmă".

În al doilea rând, lasă cărțile de seducție. Nimeni nu-ți va vinde „secretul". E o tehnică de marketing. Atât și nimic mai mult.

Lasă Internetul. Ieși afară, comunică cu oamenii cunoscuți sau necunoscuți.

Ești timid? La început în fiecare zi, întreabă cel puțin 10 persoane pe zi, necunoscute cât este ceasul. După o săptămână încearcă o altă întrebare.

Ești o fire explosivă? Asta-i perfect pentru anumite situații.

Citește cărți pentru dezvoltare personală. happy