1. Sa devii mai serios,nu stiu un mod cert in care poti face asta, din punctul meu de vedere seriozitate implica printre altele si vorbitul corect gramatical, adica nu poti vorbi cu cineva si face N-spe mii de dezacorduri sau alte cele, cat despre respect ti-l poti castiga usor daca-ti exprimi punctul tau de vedere, aducand argumente care sa le combata pe ale celorlalti
2.In primul rand e vorba de par,fetele (din cate stiu eu) prefera ca baietii sa aiba parul putin mai lung si aranjat,le place sa vada ca baietilor le pasa de parul lor si il ingrijesc. Apoi,tine mult si de haine,adica pantalonii cu turul lasat, tricourile largi si tenesii sunt acum pe primul loc. Tunsoare si imbracamintea dau o parere buna la prima vedere, dar trebuie sa stii cum sa vorbesti, ce sa spui si cand sa spui, sa-ti dai seama de caracterul fetei pe care vrei s-o "seduci" si sa te modelei dupa caracterul ei :
3.Inaltime,dupa parerea mea 1.70 e o inaltime destul de onorabila,cat despre celelalte complexuri, incearca sa te gandesti ca sunt persoane care aucomplexuri mai grave decat ale tale si totusi au razbit in viata, treci peste ele, incearca sa nu te mai gandesti la ele, uita-le.
4.Aici cred ca e mult de munca, dar pentru inceput incearca sa-ti repeti ceva in minte, sa respiri si sa inspiri regulatsi sa te "Desparti" de haosul de langa tine.
5.E normal sa nu te simti tocmai in largul tau cand esti inconjurat de persoane noi dar incearca sa deschizi un subiect sau pur si simplu intra in discutie cu ei, poate vei descoperi ca aveti lucruri in comun
Salutare! Eu vreau sa iti recomand o carte ce tin de dezvoltare personala, de educarea ta: http://ro.scribd.com/doc/8548166/Succesul-in-viata-Bryan-Tracy. Iti va fi de folos cu siguranta!
Nasty7 întreabă: