| Bordeanu a întrebat:

Am nevoie de un sfat! cine ma poate ajuta va rog! Eu am facut-o in prima zi dupa ciclu, si prietenul meu si-a dat drumu chiar dup ce a scos-o j mie frica sa nu raman, afir k ma doare capu dar nu stiu sunt in dubi eu in perioasa aceasta am fost racita, ma doare burta si spatele si am crampe si es foarte greu mai pe romaneste. Sunt in dubii. se poate ramane in prima zi dupa ciclu? Din cate stiu eu si din cate mi-au spus mai multi nu se poate dar as vrea si sfatul vostru! Ieri cand am mers la baie am avut o scurgere de sange! Mie mi s-a terminat ciclu pe 10 si m-a tinut 4 zile! Va rog orice sfant e bine venit! Dau funda! Si as vrea si niste site-uri. Si ce credeti sa incerc un test de sarcina, sau a merg la un ginecolog, sau nas avea nimic! Am 17 ani! Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Mareacluj a răspuns:

Chiar daca nu e perioada mazima de fertilitate, o oarecare probabilitate ar putrea exista. Cel mai bine ar fi sa mergi la farmacie sa iei un test de sarcina si sa vezi. O sa stai mult mai linistita, te asigur.

4 răspunsuri:
| TheSmith a răspuns:

Iti place viata si tie!
fa un test de sarcina, repeta-l dupa o saptamana!

| Liviu a răspuns:

Asa se nasc copii draguta, inteleg ca sexu e frumos, e placut insa... fa-l cu cap laughing doar nu te vezi mama de la 17 ani, nu?
Oricum, vezi ca rubria dragoste/sex e mai jos

| Bordeanu explică (pentru Mareacluj):

Multumesc pentru sfat! Apropo, azi am mai avut doua scaune cu sange ce crezi poate fi altceva? j ma doare tare burta si imi vine sa vomit. Crezi ca poate fi altceva? sau sa ma gandesc ca e o posibila sarcina! Sunt confuza am citit multe despre o sarcina despre mai multe boli si nu stiu ce sa cred si in legatura cu ce sa imi fac griji. As vrea un sfat, te rog!

| Mareacluj a răspuns (pentru Bordeanu):

Mergi cat de repede la medic. Ar putea fi si altceva, daca vb.de scaune cu sange.Te doare burta si iti vine sa vomiti. Asta poate avea o multime de cauze. Insa e posibil ca durerea ta sa fie de fapt de la stomac, greata si scaunele cu sange. Eu, in locul tau, m-as prezenta urgent la medic si nu la cel de familie (pana pe 3 ian. e destul de mult), ci la urgenta. Treaba cu scaunul cu sange nu are nici o legatura cu o eventuala sarcina. E posibil de asemenea ca sangele sa fie ca urmare a unei constipatii si atunci nu e f.grav, insa e posibil sa fie total altceva (o eventuala gastrita cu hemoragie, ceea ce nu e chiar lipsit de importanta). Sau poate te doare burta din cauza unei raceli f. puternice, ceea ce iar nu e bine. Nu cred ca te-ai lamurit daca esti sau nu insarcinata, desi sunt cateva zile de cand ai pus intrebarea asta si de cand nu esti prea linistita. Insa daca ar fi sa fii insarcinata, nu vad de ce ar trebui sa te doara asa rau burta.Si chiar daca te temi, trebuie sa vezi daca esti sau nu! iar daca nu esti trebuie sa vezi exact care e treaba! Un sfat, altul decat ce ti-am scris mai sus, nu am pentru ca eu nu sunt cadru medical. Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa nu mai amani si sa mergi la medic. El iti va spune care e problema si indiferent care e, o posibila sarcina sau o problema de sanatate, trebuie sa stii cat de repede. Mai ales in eventualitatea unei probleme de sanatate, e necesar ca de la primele semne ca organismul nostru nu functioneaza ok, sa ne prezentam la medic, pentru ca amanarea/neglijarea ne poate dauna. Sanatate multa!