| Zara162334 a întrebat:

Buna,am nevoie de un sfat,cine poate sa ma ajute ca sa scap de burtica,doar un pic,vreau niste exercitii ceva, dau funda.

Răspuns Câştigător
| blueskydarkeyes a răspuns:

Multa lume crede ca abdomenele sunt solutia, dar eu zic ca se insala. Sugestia mea e sa te duci la sala, sa te imbraci cu un trening mai gros (pantalon lung, nu scurt si ceva cu maneca lunga peste tricou) si sa faci banda. Viteza mica (5-6) cu inclinatie mare (8-12) si mergi pe ea cam 30 de min. O sa incepi sa transpiri si te vor durea picioarele si chiar si abdomenul inferior (pe mine m-a durut).
Dupa mine asa ar trebui procedat si nu te astepta ca cineva sa iti dea o solutie de slabit in 2-3 zile (exista una si se numeste infometare dar pierzi cam un centimetru doar pentru ca e stomacul gol... -_-)

| blueskydarkeyes a răspuns (pentru blueskydarkeyes):

Bine daca preferi nu trebuie neaparat la sala, poti sa alergi pur si simplu, dar in orice caz vointa e singura cale, succes big grin

3 răspunsuri:
| biancadinu99 a răspuns:

Poti cauta pe youtube exerciti pentru abdomen. pe fiecare seara fa acele exerciti. si in cateva saptamani vei avea rezultate!winking

| Karrma a răspuns:

300-400 abdomene pe zi, sa nu mananci dupa ora 6 si sa ai o alimentatie regulata ( pune accent pe fructe, carnea de pui si legume si mai renunta la paine si paste ).