| Addykter4U a întrebat:

Am nevoie urgent de parerea cuiva.Va rog fara copilarii, am nevoie de un raspuns serios! Dau funda! happy

Deci in urma cu vreo luna am avut o relatie care a durat vreo 3-4 saptamani...s-a terminat cam rau pentru mine, se pare ca fata nu simtea nimic.In prima saptamana dupa ce ne-am despartit am observat ca vorbea cu cel mai bun prieten care este si colegul meu de banca, eu inca aveam un sentiment de gelozie un mine si am facut sa zicem "cercetari". Nu a mers prea bine, eu am crezut ca este ceva intre ei, pana la urma s-a dovedit a nu fi pentru ca l-am intrebat si el mi-a zis clar: Nu, dar eu am continuat sa fac asa zisa cercetare.Acesta a aflat si s-a enervat foarte rau pe mine, mai ales ca nu am avut incredere in spusele sale.Bun, a trecut, nu a fost nimic intre ei.
Acum s-a ivit alta problema, de care ma tem sa ii spun. Acum o saptamana a intrat fosta lui prietena pe mine si am inceput sa vorbim( ps: ei s-au despartit de vreo 2 luni) si intr-o seara mi-a spus ca nu mai vrea dezamagiri de la viata, si ca ma iubeste...si a spus-o cu lacrimi in ochi, si am cam cedat...
Mie imi place fata, e ok pentru mine..problema e cu prietenul meu, pentru ca, cred ca se va supara daca afla, pentru ca din cauza ca eu n-am avut incredere in el atunci, si ca acum stau cu fosta lui.
Pe langa toate acestea, ea mi-a zis odata ca ma place si am ignorat-o...si a aflat mama ei ca am respins-o si mna...i-a facut o promisiune ca termina cu baietii o vreme lunga, e vorba de 6 luni straight face
Ea imi zice in fiecare zi ca ma iubeste si ca nu suporta ca nu putem fi impreuna din cauza aceea. Intrebarea mea este: Are rost sa o astept? Daca da, sa ii spun prietenului sau sa astept pana mai trece timp?
Ps: Nu vreau sa ma arunc in bratele nimanui, pentru ca am facut-o de 2 ori si a iesit rau pentru mine, nu mai vreau sa sufar din aceasta cauza.

Răspuns Câştigător
| Adyizdroid a răspuns:

Bine e\vad ca e vorba de ceva serios..Pai daca tot zica ca acel prieten e prietenul tau cel mai bun nu ar trebui sa va suparati unul pe altul din cauza unei fete.(crede-ma am patit-o si eu si asa am procedat si eu)
POvestea incepea ca una s-a despartit de pr meu si aia ma placea pe mine si i-am spus prietenului meu despre tot ce era vorba si aza ca sa fac cum vreau eu spunand ca nu prea -au placut ei de la inceput.
deci in concluzie eu zic sa ai o discutie serioasa cu prietenul tau... iar in urma rezultatului va trebuie sa alegi ce sa faci cu fata >
PS daca o placi si tu pe fata aceea va avea un mai mare efect asupra acelui rezultat

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Adyizdroid a răspuns:

Multumesc foarte mult pentru funda si bafta in continuare big grinwinking

| cristina1999 a răspuns:

Parerea mea: asculta-ti inima in ceea ce priveste fata dar cere si parerea prietenului tau. Daca tu consideri ca el iti este intr-adevar prieten, atunci respecta-i dorinta in ce priveste fata.

| cCaTac a răspuns:

Uite is mai mic eu ca tine da sti ce iti zic impacate cu prietenul tau fa-l sa se simta mai bine. si incearca daca iti place fata doar nu te omoara pentru asta happy