Bine e\vad ca e vorba de ceva serios..Pai daca tot zica ca acel prieten e prietenul tau cel mai bun nu ar trebui sa va suparati unul pe altul din cauza unei fete.(crede-ma am patit-o si eu si asa am procedat si eu)
POvestea incepea ca una s-a despartit de pr meu si aia ma placea pe mine si i-am spus prietenului meu despre tot ce era vorba si aza ca sa fac cum vreau eu spunand ca nu prea -au placut ei de la inceput.
deci in concluzie eu zic sa ai o discutie serioasa cu prietenul tau... iar in urma rezultatului va trebuie sa alegi ce sa faci cu fata >
PS daca o placi si tu pe fata aceea va avea un mai mare efect asupra acelui rezultat
Uite is mai mic eu ca tine da sti ce iti zic impacate cu prietenul tau fa-l sa se simta mai bine. si incearca daca iti place fata doar nu te omoara pentru asta
Bun aici mi-a zis cineva ceva asemanator , sunt nelamurit in legatura cu ea, ar trebui sa o astept? totusi sunt 6 luni..nu sunt sigur daca rezista o relatie de genul, adica o relatie doar din mesaje, vorbit...e mai mult ceva pe ascuns, nici nu mi-a propus sa ne vedem sau ceva si mi se pare ciudat. (Poate pentru ca de la o vreme vad totul in 2 sensuri, in ultima vreme nu mi-a mers prea bine si sunt atent la orice vorba)
Parerea mea: asculta-ti inima in ceea ce priveste fata dar cere si parerea prietenului tau. Daca tu consideri ca el iti este intr-adevar prieten, atunci respecta-i dorinta in ce priveste fata.
Ok, multumesc de sfaturi, am vorbit cu prietenul meu, s-a rezolvat situatia, a inteles...Problema e fata pentru ca despartirea ei de prietenul meu e din cauza mamei sale, care tot din cauza ei nu pot eu fi impreuna cu ea.Pana la urma am recurs la un gest rau...am incercat sa-i zic cat mai frumos ca nu pot astepta atat, si acum e foarte trista , plange din cate am inteles, ce as mai putea face?