anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am o întrebare. Am fost la un festival și din întâmplare a apărut și fostul meu iubit pe acolo.
Acolo am întâlnit un tip pe care l-am cunoscut la festival si dupa vreo 2 ore de festival m-am retras cu prietena mea si vine la mine si ma întreabă asta:
"Tu ai fost împreună cu x?" (X fiind fostul meu)
Și eu îi zic "Da, da de unde știi?"
El "Păi mi-a zis, "O vezi pe fata aia? E fostă'mea"
Asta înseamnă ceva? De ce i-ar fi zis baiatului aluia asta? Țin sa menționez ca baiatul care mi-a zis a stat cam toată perioada festivalului cu mine si cativa prieteni + ca eu cu fostul meu nu mai suntem împreună de vreo 3 ani. El nu dădea semne evidente sau ceva, doar ca a spus asta.

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Chiar nu avem de unde sa stim de ce "un fost iubit" i-a spus unui "prezent amic" ca tu ai fost iubita lui.
Oricum nu ar trebui sa-ti pese, ca de baiatul asta are indoieli asupra ta, mai bine isi vede de drum.
Eu spun ca vei afla curand ce vrea baiatul asta, iti va spune el daca vrea o relatie cu tine, sau dispare ca magarul in ceata.

| Mara333333 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce prezent? Lasa i pe alții sa răspundă, mersi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Asta înseamnă ceva? Nu. Restul sunt bârfe, adică tot nimic.

| Lioana a răspuns:

Eu inteleg din gestul fostului tau ca a vrut sa se bage in seama, sa para important, sa arate ca el a avut deja ceea ce incearca altul sa aiba, sa arate ca tipul a intrat in zona lui.
El chiar daca nu te mai vrea, e deranjat de faptul ca altii te curtează.

| Mara333333 a răspuns (pentru Lioana):

Da nu e vorba de curtat aici, baiatu nu are treaba cu mine si nici nu a avut, a fost doar o persoană cu care am vorbit ce am scris mai sus

Baiatu cu care am vorbit de fostul meu are iubita, nu are nici o treaba cu mine la modu ala!

| Lioana a răspuns (pentru Mara333333):

Stia si fostul tau chestia asta?

Nu știu ce anume știa, am scris mai sus cam tot ce știu

Este posibil sa nu, este posibil sa da

| Lioana a răspuns (pentru Mara333333):

Atunci e posibil sa fi crezut ce am spus mai sus.

Nu cred ca era vorba ca el se baga pe mine, nu simt sa fi fost vorba de asa ceva

| Dandinelle a răspuns:

Dar pe tine de ce te deranjeaza ca i-a zis asta? cand totul s-a terminat acum 3 ani? Nu ai cum sa stii decat daca-l intrebi. Dar daca-l intrebi inseamna ca ai pus si "botul" - vorba aia. Adica ai picat in plasa intrebarii.
Ideea care incerc eu sa ti-o prezint cum a scris si Violetta e ca da, nu ar trebui sa-ti pese, de ce sa-ti pese de prostii din astea infantile? si in + pentru ca a raspuns Violetta nu inseamna ca altii nu pot raspunde lol.

| Mara333333 a răspuns (pentru Dandinelle):

Da cine a zis ca altii nu pot răspunde? Tocmai asta am zis, mai citește o data! Nu ma deranjează, sunt curioasa, nu am de gand sa l întreb, ca daca aveam nu mai ceream o părere.
Aia a insinuat ca baiatul pe care l am întâlnit ar fi un eventual iubit si eu n.am zis asa ceva, de aia mai bine isi cauta alte întrebări.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mara333333):

Urat mod de a raspunde celor care incearcam sa te ajute!
Lipsa de educatie si bun simt, din partea ta!

| Mara333333 a răspuns (pentru Violleta2022):

Bine, caută-ti altă ocupație