Chiar nu avem de unde sa stim de ce "un fost iubit" i-a spus unui "prezent amic" ca tu ai fost iubita lui.
Oricum nu ar trebui sa-ti pese, ca de baiatul asta are indoieli asupra ta, mai bine isi vede de drum.
Eu spun ca vei afla curand ce vrea baiatul asta, iti va spune el daca vrea o relatie cu tine, sau dispare ca magarul in ceata.
Ce prezent? Lasa i pe alții sa răspundă, mersi
Eu inteleg din gestul fostului tau ca a vrut sa se bage in seama, sa para important, sa arate ca el a avut deja ceea ce incearca altul sa aiba, sa arate ca tipul a intrat in zona lui.
El chiar daca nu te mai vrea, e deranjat de faptul ca altii te curtează.
Da nu e vorba de curtat aici, baiatu nu are treaba cu mine si nici nu a avut, a fost doar o persoană cu care am vorbit ce am scris mai sus
Baiatu cu care am vorbit de fostul meu are iubita, nu are nici o treaba cu mine la modu ala!
Stia si fostul tau chestia asta?
Nu știu ce anume știa, am scris mai sus cam tot ce știu
Este posibil sa nu, este posibil sa da
Atunci e posibil sa fi crezut ce am spus mai sus.
Nu cred ca era vorba ca el se baga pe mine, nu simt sa fi fost vorba de asa ceva
Dar pe tine de ce te deranjeaza ca i-a zis asta? cand totul s-a terminat acum 3 ani? Nu ai cum sa stii decat daca-l intrebi. Dar daca-l intrebi inseamna ca ai pus si "botul" - vorba aia. Adica ai picat in plasa intrebarii.
Ideea care incerc eu sa ti-o prezint cum a scris si Violetta e ca da, nu ar trebui sa-ti pese, de ce sa-ti pese de prostii din astea infantile? si in + pentru ca a raspuns Violetta nu inseamna ca altii nu pot raspunde lol.
Da cine a zis ca altii nu pot răspunde? Tocmai asta am zis, mai citește o data! Nu ma deranjează, sunt curioasa, nu am de gand sa l întreb, ca daca aveam nu mai ceream o părere.
Aia a insinuat ca baiatul pe care l am întâlnit ar fi un eventual iubit si eu n.am zis asa ceva, de aia mai bine isi cauta alte întrebări.
Urat mod de a raspunde celor care incearcam sa te ajute!
Lipsa de educatie si bun simt, din partea ta!
Bine, caută-ti altă ocupație