Chiar nu avem de unde sa stim de ce "un fost iubit" i-a spus unui "prezent amic" ca tu ai fost iubita lui.
Oricum nu ar trebui sa-ti pese, ca de baiatul asta are indoieli asupra ta, mai bine isi vede de drum.
Eu spun ca vei afla curand ce vrea baiatul asta, iti va spune el daca vrea o relatie cu tine, sau dispare ca magarul in ceata.
Dar pe tine de ce te deranjeaza ca i-a zis asta? cand totul s-a terminat acum 3 ani? Nu ai cum sa stii decat daca-l intrebi. Dar daca-l intrebi inseamna ca ai pus si "botul" - vorba aia. Adica ai picat in plasa intrebarii.
Ideea care incerc eu sa ti-o prezint cum a scris si Violetta e ca da, nu ar trebui sa-ti pese, de ce sa-ti pese de prostii din astea infantile? si in + pentru ca a raspuns Violetta nu inseamna ca altii nu pot raspunde lol.
Da cine a zis ca altii nu pot răspunde? Tocmai asta am zis, mai citește o data! Nu ma deranjează, sunt curioasa, nu am de gand sa l întreb, ca daca aveam nu mai ceream o părere.
Aia a insinuat ca baiatul pe care l am întâlnit ar fi un eventual iubit si eu n.am zis asa ceva, de aia mai bine isi cauta alte întrebări.
Urat mod de a raspunde celor care incearcam sa te ajute!
Lipsa de educatie si bun simt, din partea ta!
Eu inteleg din gestul fostului tau ca a vrut sa se bage in seama, sa para important, sa arate ca el a avut deja ceea ce incearca altul sa aiba, sa arate ca tipul a intrat in zona lui.
El chiar daca nu te mai vrea, e deranjat de faptul ca altii te curtează.
Da nu e vorba de curtat aici, baiatu nu are treaba cu mine si nici nu a avut, a fost doar o persoană cu care am vorbit ce am scris mai sus
Baiatu cu care am vorbit de fostul meu are iubita, nu are nici o treaba cu mine la modu ala!
Nu cred ca era vorba ca el se baga pe mine, nu simt sa fi fost vorba de asa ceva