| Zlatea_Diana_1995 a întrebat:

Bună, am o întrebare, cum reușesc unii oameni sa aibă atâția prieteni pe Facebook și Instagram atât de repede, iar eu câțiva ani nu am reușit.

Răspuns Câştigător
| Kerre a răspuns:

De unde stii ca chiar sunt "prieteni"? poate sunt doar niste straini pentru el, nu stiu incearca si tu sa dai add la toate persoanele pe care le gasesti si aproximativ 40% iti vor accepta cererea, atunci poti si tu sa te dai mare ca ai multi "prieteni" pe retelele de socializare. Insa vreau sa te intreb. ce este mai bine, sa ai o lista mai mica de prieteni dar buni sau o lista mare de straini?

5 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Exista mai multe moduri de a face rost de "prieteni" / followers.
Daca esti pe Facebook atunci ai 2 cazuri :
1. Daca esti fata (ceea ce esti din cate vad) dai cereri baietilor de varsta ta dar nu mai mult de 30 pe zi. Daca dai foarte multe cereri este posibil sa ai anumite restrictii. Baietii respectivi sa fie de preferat prieteni ai prietenilor tai.

2. Te imbraci frumos si dai impresia ca esti importanta. Totusi, trebuie sa dai si cereri + aprecieri la pozele anumitor persoane.

Cu cat ai mai multi "prieteni", cu atat o sa primesti mai multe cereri.

Pe Instagram trebuie sa postezi lucruri interesante, iar pozele sa fie pe cat posibil de calitate. Dupa trebuie sa dai follow altora si sa astepti sa-ti dea si ei inapoi. Dupa ceva timp iti poti retrage follow-ul tau.

Pe Instagram este mult mai usor sa faci urmaritori daca prestezi ceva anume. Daca esti bucatar si postezi poze cu mancare cu filtre super atunci oamenii o sa fie interesati si o sa-ti dea follow. Daca mancarea arata ca naiba sau te dezavantajeaza fotografia atunci se poate sa nu primesti follow.

Asta se aplica pentru orice meserie. Trebuie sa fii consecventa si interesanta. Lumea nu isi umple feed-ul cu lucruri neinteresante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AutoReactions e un site de asa ceva, dar ai grija ca dupa ce bagi contul o sa dai si tu automat like&follow&friend altor utilizatori ai acelui site.

| aXy99 a răspuns:

Ar trebui sa te bucuri ca ai putini laughing

| aXy99 a răspuns (pentru aXy99):

Conteaza calitatea, nu cantitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isi pun poze putin indecente. Sau au o fata de pitipoanca. Nu e de laudat doar pupincuristi si pitzipoance o sa ai la prieteni in felul asta.