O sa faci meningita, adica te racesti la cap, la creier - si chiar si in prezent, boala asta n use trateaza foarte usor si multi oameni mor. Deci... ai grija
Sora mea a stat cam 7-10minute la geam uda pe cap oare are cv?
Da. mai bine merge la medic.
Păi este vorba de sora mea, a facut dus cu geamul deschis, si a stat si cu capul in geam uda, o sa faca temperatura sau cv?
Probabil.
Se poate sa nu se intample nimic, poti sa racesti si, Doamne fereste, poti face o raceala grava. Am avut un sir de afectiuni respiratorii sase luni la rand dupa ce am stat intr-o zi in ploaie in vreo trei reprize, eu te sfatuiesc si chiar te rog sa nu iti asumi riscul. O zi buna.
Păi chestua este, sora mea a facut dus cu geamul deschis si a stat si cu capul ud la geam. Ce o se intample? O sa faca febra? Cam in cat timp?
Sa speram ca de data asta nu se intampla nimic, dar aveti grija de acum incolo. Cam asa se intampla, oamenii au grija de lucrurile astea de la un moment incolo, 'ori cand se maturizeaza, ori cand capata experienta. Buna seara.
O sa faci meningita si o sa mori.
Pnm, daca esti mai sensibila probabil vei raci.
Daca nu ai creier nu are ce sa se intample asa ca nu ai cum sa-ti faci nici griji