Buna! Da,si eu simt in clipa de fata cam aceleasi lucruri,ca nu mai are rost si bla bla. insa la mine este vorba despre o depresie. Doar gandeste-te ca indiferent de ceea ce faci esti speciala,esti perfecta in felul tau. Incearca sa comunici pentru ca fara comunicare nu exista nimic,doar bariere invizibile. Incearca sa-ti revii, fa o plimbare, alearga, revino la vechile hobby-uri. E aiurea, suntem tinere si ne gandim deja ca o sa murim sau aiureli. Viata e de rahat insa daca o intarati o sa fie mai grea. Hai sa ne mobilizim si sa incepem sa. ne iubim pe noi insine! Bafta!
Se numeste spleen ceea ce simti tu. Si eu sunt cam la fel. Cred ca multi sunt asa. Chestia asta numita "viata" este, intr-adevar, inutila, fara sens si efemera. Singura chestie buna care mai ramane e modul de a o percepe, pe care de obicei cineva il alege, deci poate sa aleaga si o viziune mai optimista, sa puna accent mai mult pe lucrurile frumoase, sa constientizeze in profunzime prezentul si momentul in care ar trebui sa simti cu adevarat ca traiesti si ca existi, adica acum.
Salut vreau sa spun ca trebuie sa le demonstrezi si tu colegilor ca poti fara ei... a fel cum fac si ei, arata-le putin indiferenta ta si va fi totul bine bafta!