| JustaLittle a întrebat:

Am o intrebare dar nu vreau raspunsuri gen "Traieste-ti viata', etc.
Bun...deci de o vreme (1-2 luni) pur si simplu nu am chef de nimic.Tot a inceput cand s-a mutat o alta fata in clasa noastra si incet incet mi-a indepartat prietena cea mai buna si incet incet a intors toata clasa impotriva mea (au mai ramas doar cateva persoane "neutre").Eu si asa nu aveam chef de nimic, doar prietena mea ma mai inveselea.O peroada stateam singura si respingeam pe oricine se apropia de mine dintre "prieteni", dupa care nici la ore nu mai raspundeam (chiar daca stiam raspunsul) si unii profesori au sesizat.A vorbit diriginta cu mine dar nu prea am cooperat si oricum nu ma ajutat.Am revenit la acea singuratate si tristete.Din punctul meu de vedere sigurii mei prieteni sunt pisicutele mele happy. Cu mama nu vreau sa vorbesc pentru ca are deja multe pe cap. Ma simt foarte prost in ultima vreme deoarece si desenul mi-a fost luat tot de acele persoane.Nu mi-a mai ramas nimic din ceea ce ma caracteriza.Plus ca colegii isi bat joc de mine.Nu am chef sa fac nimic.Acasa incerc sa ascund asta.Cu familia nu prea comunic.
In general nu imi gasesc rostul pe aceasta lume.In ultima vreme ma gandesc "de ce traiesti daca tot mori daca sigur si urmasii tai vor muri? care e rostul?". Uneori as vra sa dispar din senin si sa nu isi aminteasca nimeni de mine...
De zambit zambesc fortat ca sa nu se simta altii prost.
Bun..stiu ca nu e o intrebare dar am simtit nevoia de a scrie asta, scuze daca v-am intristat.

Răspuns Câştigător
| ankadella a răspuns:

Buna! Da,si eu simt in clipa de fata cam aceleasi lucruri,ca nu mai are rost si bla bla. insa la mine este vorba despre o depresie. Doar gandeste-te ca indiferent de ceea ce faci esti speciala,esti perfecta in felul tau. Incearca sa comunici pentru ca fara comunicare nu exista nimic,doar bariere invizibile. Incearca sa-ti revii, fa o plimbare, alearga, revino la vechile hobby-uri. E aiurea, suntem tinere si ne gandim deja ca o sa murim sau aiureli. Viata e de rahat insa daca o intarati o sa fie mai grea. Hai sa ne mobilizim si sa incepem sa. ne iubim pe noi insine! Bafta!

4 răspunsuri:
| ZîNeLu a răspuns:

Salut vreau sa spun ca trebuie sa le demonstrezi si tu colegilor ca poti fara ei... a fel cum fac si ei, arata-le putin indiferenta ta si va fi totul bine bafta!

| Fantastic7 a răspuns:

Se numeste spleen ceea ce simti tu. Si eu sunt cam la fel. Cred ca multi sunt asa. Chestia asta numita "viata" este, intr-adevar, inutila, fara sens si efemera. Singura chestie buna care mai ramane e modul de a o percepe, pe care de obicei cineva il alege, deci poate sa aleaga si o viziune mai optimista, sa puna accent mai mult pe lucrurile frumoase, sa constientizeze in profunzime prezentul si momentul in care ar trebui sa simti cu adevarat ca traiesti si ca existi, adica acum.

| Anemona2020 a răspuns:

Dovedestei acelei fete ca esti mai buna ca ea.

| JustaLittle explică (pentru Anemona2020):

Nu sunt competitiva