| Tmcn a întrebat:

Bună, am o întrebare,dau fundă.
Prietenul meu are un amic care se dă la mine. E aiurea faza asta, de multe ori când nu sunt cu el, amicul lui îmi spune că dacă nu aş fi în această relaţie era de mult cu mine, mă tachinează, mă gâdilă, tot felul de chestii din astea. Se dă la mine şi când e prietenul meu de faţă, dar nu în acelaşi fel cum face când nu e el.
Sincer, nu ştiu dacă pe el îl deranjează comportamentul amicului său, când se bat apropouri îi spune doar că are încredere în el că nu o să întreacă măsura.
Eu i-am zis să înceteze,dar degeaba.
Sfaturi, opinii?

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

1. Evita-i compania. Daca prietenul tau vrea sa iesiti si iti spune ca vine si amicul, inventeaza o scuza si nu te mai duce. Orice, numai sa fii cat mai putin in preajma lui.
2. Explica-i foarte calm, dar ferm si la modul cel mai serios sa stea in banca lui, tu ai o relatie cu x, il iubesti si sa inceteze cu avansurile, pentru ca nu e cazul. Sugereaza-i sa se reorienteze la alte fete.
3. II poti spune prietenului tau, dar e posibil sa nu te creada, sau sa te creada si sa nu-i pese. Si atunci, daca se intampla sa fiti toti 3 undeva, aminteste-i amicului de fazele cand se dadea la tine si iubitul tau este de fata. Gen:"mai tii minte, mai y, cand am fost in x? Atunci ma, cand te dadeai tu la mine, ca si acum de altfel. Penibil, ai fost ma. Pacat ca nu te-am inregistrat! Cum poti sa agati cu textele alea de cocalar?" etc etc
Vezi ce zic amandoiwinking

12 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Țipă la el happy Îi va trece.
ignoră-l!

Răspuns utilizator avertizat
| Tmcn explică (pentru cr1stoph91):

Vede că se dă la mine, dar nu spune mai nimic. Când aduc vorba de asta, pare iritat, şi eu nu vreau să spun că e mai rău decât vede el.

| CocoMexii a răspuns:

Foarte urat din partea lui mai ales ca e amic cu iubitul tau. Ar fi bine sa il pui la punc, sa ii spui iubitului tau ca intrece masura. Eu nu i-as permite sa faca gesturi de astea mai ales cand sunt si cu iubitul meu. Daca i-ai spune iubitului tau poate si-ar da seama ce prieten are langa el.

| neutrino a răspuns:

Se pare ca niciunul dintre ei nu te respecta si intr-o relatie respectul joaca un rol foarte important. Daca doreste, o fata stie mereu cum sa opreasca avansurile de prost gust ale unui baiat.

| Tmcn explică (pentru CocoMexii):

Nu vreau să îi spun mai multe pentru că se enervează, odata am mai avut astfel de incidente cu altcineva şi era în stare să-l "aranjeze".

| Tmcn explică (pentru CocoMexii):

Adevărul e că ştie ce naţie de amic are, e prea simţit, am impresia că ţine în el chestia asta.

| h3r a răspuns:

Nu încetează deoarece tu îi permiţi, involuntar sau nu.
Prietenul tău ori nu te respectă prea mult, astfel încât să aibă grijă să pună punctul pe "i" atunci când vine vorba de glume şi atingeri poate cam deplasate, ori este orb.

Sfatul meu este să te impui tu! Si orice s-ar întâmpla, să nu cazi în braţele amicului său.

| CocoMexii a răspuns (pentru Tmcn):

Trebuie aranjat :/ sincer iti spun trebuie.

| mona a răspuns:

Vorbeste cu prietenul tau despre asta si daca nu te crede pune-ti in aplicare un plan in care sa vada si el ce prieten are