Vor să fie în pas cu moda, acum dacă nu ai la un prieten la 15 ani ești fraiera fraierelor. Câteodată trec pe stradă și văd copile de 13, 14 ani ținându-se de mână cu băieți maturi, uneori mă întreb dacă e tatăl lor sau prietenul lor. Sunt curios într-o privință a acestor fete care chiar nu se văd cum arată cu acești băieți care nu vreau doar un singur lucru de la ele.Nu am nimic cu tineri din ziua de azi, dar unele chiar exagerează.
Când există iubire într-un cuplu se vede.
O noapte liniștită îți doresc.
Unele sunt şi sărite de pe fix, obsedate, spun asta pentru că şi eu am o copilă care mă distruge psihic, ea are 15 ani şi eu mai am puţin şi fac 20. Dacă vreau să. adopt mă duc la un orfelinat.
Buna ^.^
Pentru inceput vreau s-a mentionez ca multe fete de 13-14 au iubiti de 17-18, datorita faptului ca noi (sexul masculin) ne dezvoltam mai greu pe plan personal, iar multe fete deja de la 14 se maturizeaza, multe deja au in minte ce or sa faca in viitor si multe alte calitati pe care noi ca barbati le dobandim mai greu(sau din pacate pentru uni, niciodata...).Cu toate astea de multe ori baietii avand ocazia, profita de ele pe tema asta.
Oricum toata acest "fenomen" a inceput datorita faptului ca noi, sexul masculin ne dezvoltam mai greu pe plan personal iar multe fete aleg baieti mai mari cu 3-5 ani.
Acum nu e de mirare, daca stau bine si ma gandesc cum eram si eu la 13-15 ani... offf, dar totusi mai bine mai tarziu decat niciodata.
^.^
Poi cei de 13-14 ani sunt prea fraieri acum sincer... fetele se maturizeaza mai repede deci trebuie ceva pe masura lor
Baietii incep mai tarziu sa dea atentie aspectului personal, pana pe la 14-15 ani majoritatea fiind mai neglijenti in tinuta si cam copilarosi in comportament.Baietii de 17-18 ani au invatat deja sa fie mai ingrijiti, mai atenti la comportament, mai,, dibaci,, in conversatie.Iar tendinta fetelor este spre aceasta viziune.
Dar ce "exista" ca un baiat de 17-18 ani sa se indragosteasca de o fata de 13
Stiu un baiat ce este cu o fata de 13 ani ce sunt impreuna de foarte mult timp.
Si l-am intrebat daca o place a zis: ca da, si ca simte ca este ceva special.
E posibil si asa ceva. Diferenta de 4-5 ani nu e un impediment, dar fata la 13 ani e putin cam grabita.
Bine scuze ca-ti spun atatea dar vreau sa stiu si ce pareri au altii.
Stiu o fata de 13 ani ce sta cu un baiat de 18 si ea l-a lasat in pace crezand ca el face baza de ea, acum nu se stie dar ea nu ia mai vorbit deloc si el insista sa vorbeasca, sa fie impreuna... Ea nu stie ce sa faca imi este o prietena buna, ce sfat sa-i dau? Ea vrea sa stie daca el o place el spune ca da dar ea nu crede
Daca vrea sa ramana cu el, trebuie sa aiba grija ca nu cumva el sa doreasca ceva ce pentru ea ar fi prea timpuriu.Sunt si baieti sinceri, dar majoritatea profita de naivitatea celor de varsta ei.Personal cred ca e bine ca ea sa mai aiba rabdare, sa nu se lase distrasa de la activitatile scolare.E vorba de viitorul ei, iar o asemenea relatie poate sa-i curme drumul.
oMariina întreabă:
misauratcuviata întreabă: