| Andreeadeea0240 a întrebat:

Buna am o intrebare eu am 17 ani si o luna si sunt intr-o relatie cu un baiat de 29 de ani iar parintii la inceput au fost de acord cu relatia noastra iar acum tata sia schimbat parerea si ma ameninta cu politia ce se poate intampla? Gen eu nu am fost virgina cand l-am cunoscut si totul e pentru ca am. vrut eu el nu m-a obligat cu nimic si nu e vorba nici de bani..noi chiar ne iubim ....si gen daca raman insarcinta binenteles cu acordul meu si dupa depune plangere in potriva lui poate pații ceva?

8 răspunsuri:
| AliTheo18 a răspuns:

Aoleu, nu este bine deloc ce aud. Insarcinata, la varsta asta? Nu vrei un viitor calumea pentru tine? Pentru familia ta? Eu sunt de parere ca aceasta relatie atat de indepartata ca varsta nu o sa mearga. Eu zic sa te gandesti mai bine, poate ti-a sucit mintile, dar familia o sa iti ramana mereu aproape, omul poate sa se schimbe imediat. Nu prea esti matura in gandire, parerea mea...imi pare rau sa te dezamagesc, fie ca e iubire, oare cat o sa mearga? Iubire dupa cat timp? 3 luni? 1 an? Sunt baieti care sunt gata de casatorie, si ei isi petrec timpul cu altele. Daca tot intretineti relatii intime, eu cred ca trebuie sa si stie sa se controleze. Daca chiar va iubiti si e asa mare in varsta precum spui, cu siguranta stie cel mai bine ce consecinte au faptele lui.

| SângeDeAnonim a răspuns:

Am impresia ca atat timpcat esti minora inseamna ca esti sub tutela parintilor tai si il pot acuza pe el de ceva... daca vreti sa aveti un copil nu mai poti avea rabdare pana la 18 ani?

| Andreeadeea0240 explică:

Si inca ceva mama e de acord si stam impreuna cu ea... tata e desparit de mama

| Violleta2022 a răspuns:

Dat fiind ca baiatul este atat de mare fata de tine, daca tatal tau depune plangere la Politie, baiatul poate sa intre in puscarie, pentru corupere, seducere de minore si intretinerea de raporturi sexuale cu o minora.
Pedeapsa este intre 3 si 10 ani.

Legile sunt aici:
http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-198-cpen

http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-199-cpen

| JackR a răspuns:

@DonnaAlba, iar ai dat pe langa! Fata spune clar ca are 17 ani, tu pui doua link-uri, referitoare la actul sexual cu un minor, in care, in primul paragraf scrie clar "Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani...".

suntserios
| suntserios a răspuns:

Omul se distreaza cu tine, crezi la 29 ani el vrea copii cu un copil?

| Andreeadeea0240 explică (pentru suntserios):

Nu se distreaza stai lin ma iubeste si isi doreste o familie cu mine ca altfel nu ar fi fost langa mine cand mi-a fost greu si atunci cand nimeni nu era el a fost mereu langa mine si ma sustinut chiar si cand tata m-a dat afara din casa el nu m-a lasat pe strazi ok? Stiu e o situatie complicata dar se vede ca ma iubeste si nu isi bate joc si prin cate am trecut eu pana acum sunt mai matura decat varsta pe care o am multumesc

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Andreeadeea0240):

Daca erai mai matura decat pareai nu umblai cu unul de 29 ani. PUNCT