Eu una ti-as recomanda Facultatea de stiinte sociale (Universitatea de Psihologie din Pitesti)
Locuri admitere: 20 locuri fara taxa, 100 locuri cu taxa
Durata: Zi - 180 credite - 3 ani
Admiterea:
- Test de aptitudini - eliminatoriu (admis/respins)
- media examenului de bacalaureat - 20%
- media generala a anilor de liceu - 40%
- media notelor obtinute la disciplinele: Psihologie/Filosofie (clasa a X-a/a XII-a) - 40%
Multumesc... mi-ai fost de ajutor! dar ce sfat imi poti da? cum e facultatea? e greu? ce se invata?
Buna.Spune-mi te rog de unde esti.Am urmat cursurile unei astfel de facultati in Bucuresti si te-as putea ajuta
Am gasit pe un site... si m-a derutat total.Ai putea sa-mi dai cateva delalii despre facultatea in sine?
Buna.In primul rand spune-mi de unde esti si ce ramura a psihologiei te intreseaza.
Eu sunt din pitesti. si as vrea sa merg la facultate tot in pitesti, la psihologie. doar ca am gasit pe net ca ar fi doua facultati.
Ok,te inteleg insa spune-mi ce ramura a psihologiei te intreseaza. Specializarea de psihoterapeut apartine de Facultatea de medicina iar celelalte specializari (psoholog, psihologoped, psihoterapeut etc) de Facultatea de psihologie. Specializarea inseamna practic masteratul, care este ca si o adoua facultate