| justme_1667 a întrebat:

Am o intrebare: exista cumva doua facultati de psihologie? eu am gasit pe internet: 1)Facultatea de Psihologie-psihologie si 2)Facultatea de Psihologie- Terapie ocupationala. Daca da. as dori sa stiu si eu care este diferenta! Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Andreea20130 a răspuns:

Eu una ti-as recomanda Facultatea de stiinte sociale (Universitatea de Psihologie din Pitesti)
Locuri admitere: 20 locuri fara taxa, 100 locuri cu taxa
Durata: Zi - 180 credite - 3 ani
Admiterea:
- Test de aptitudini - eliminatoriu (admis/respins)
- media examenului de bacalaureat - 20%
- media generala a anilor de liceu - 40%
- media notelor obtinute la disciplinele: Psihologie/Filosofie (clasa a X-a/a XII-a) - 40%

6 răspunsuri:
| Andreea20130 a răspuns:

Buna.Spune-mi te rog de unde esti.Am urmat cursurile unei astfel de facultati in Bucuresti si te-as putea ajuta

| justme_1667 explică (pentru Andreea20130):

Am gasit pe un site... si m-a derutat total.Ai putea sa-mi dai cateva delalii despre facultatea in sine?happy

| Andreea20130 a răspuns (pentru justme_1667):

Buna.In primul rand spune-mi de unde esti si ce ramura a psihologiei te intreseaza.

Eu sunt din pitesti. si as vrea sa merg la facultate tot in pitesti, la psihologie. doar ca am gasit pe net ca ar fi doua facultati.

| Andreea20130 a răspuns (pentru justme_1667):

Ok,te inteleg insa spune-mi ce ramura a psihologiei te intreseaza. Specializarea de psihoterapeut apartine de Facultatea de medicina iar celelalte specializari (psoholog, psihologoped, psihoterapeut etc) de Facultatea de psihologie. Specializarea inseamna practic masteratul, care este ca si o adoua facultate

Multumesc... mi-ai fost de ajutor!happy dar ce sfat imi poti da? cum e facultatea? e greu? ce se invata?happy