Buna,
Sa zicem ca B, dar noi nu putem cunoaste o persoana doar din cateva propozitii? Tu care dintre ei esti?
Sincer,imi plac ambele caractere de baieti, dar sincer l-as alege pe B...am avut si eu candva aceeasi situatie de ales(bine doar ca vartele si zodiile erau dferite) si am ales tot B. dupa 2 ani de relatie, s-a dus totul de rapa pentru ca cercul lui de prieteni care era nu prea normal ar fi vrut sa se razbune pe mine in caz de el o dadea in bara(desi acesta era o relatie la distanta, iar prietenii lui erau departe.tot periculosi erau)asa ca baiatul a preferat sa puna punct ca sa nu patesc nimic.iar dupa iar am avut de ales la fel, si tot B am ales, dar in 2 ani jum de cand suntem impreuna am ajuns sa il schimb ff mult, l-am facut sa renunte la ce e rau.
pa si sper ca te-am ajutat
Intrebarea mea pentru tine este:de ce nu te impaci cu acea fosta a ta? ca tot scrii de ea, dc nu insisti sa va impacati?
Pai daca e fericita inseamna ca nu te-a iubit asa mult cum crezi,e greu sa uiti o persoana pe care o iubesti, dar eu te-as sfatui sa incerci sa te distrezi cu baieti, sa mai cunosti fete si etc mai uiti si tuh de ea
Clar alege-l pe B o sa iti placa sa vezi ce cool o sa fie dar depinde cine esti si tu care seamana mai mult cu tine
Mas impaca, mereu o implor, dar deja e fericita si asta ma aranjeaza, de mine mii poh la maxim, desi mor in fiecare zi de lipsa ei
anonim_4396 întreabă: