anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o intrebare si eu! vreau si eu o cura de slabire am 13 ani 1.70 m inaltime si 63 de kg vreau sa slabesc! funda cui imi spune o reteta de slabit cam 1 kg la 2-3 saptamani sau chiar o saptamana

Răspuns Câştigător
| denisa123456 a răspuns:

La 13 ani sa iti iese din cap reteta sau dieta de slabire esti inca mic pentru asa cand vei fi major da, dar acum nu coprul tau inca se dezvolta nu trebuie sa ei nici o dieta. sportul este bun.saritul corzi 5 min pe zi este echivalentul a 15 min de alergat incearca asta daca ti-e lene sa faci alt sport.bafta

4 răspunsuri:
| Costeschi_Maria_1990 a răspuns:

Modele de mese-echilibrat de 1400
ziua 1
mic dejun-2felii piine alba +200 ml lapte degresat+150gr portocala

prinz-120 gr carne pui fripta+200gr mazare fiarta+legume fierte cite dorti cu o lingura de ulei de masline(brocolli, dovlecei, spanac, conopida, fasole verde)
gustare-50 gr inghetata
cina-100gr brinza de vaci slaba+125 gr cartofi fierti+salata de cruditati(morcovi, telina, rosii, ardei, ceapa, etc)cu o lingurita de ulei+1banana mica

ziua 2
md-40 gr fulgi de ovaz+250 ml lapte degresat+150 gr gref
prinz-120 gr carne vitel la cuptor+100gr orez fiert+salata verde, ridichi, ceapa verde o lingura e ulei, otet de mere,
g-180 gr iaurt natur
c-80 gr sunca praga+60 gr piine integrala+varza, praz, morcovi rase cu o lingutita de ulei si condimente,, 150 ml suc de fructe fara adaos de zahar

ziua a 3a
md-4 felii galete de orez+250 gr capsuni+150 gr brinza vaci scursa
p-150gr peste slaB+150 gr porumb dulce
+legume la cuptor -cu putin suc natur de rosii(vinete, dovlecei, conopida)
g-180 gr iaurt cu putina miere si citeva bucati de fructe
c-60 gr pese afumat+50 gr piine alba+salata e varza rosie, ceapa rosie si sfecla, 150 gr kiwi

ziua a 4a
md-40 gr muesli uscat+200 ml lapte normal grasimi+150 gr ananas crud
p-2 oua fierte taiate felii, salata verde, ceapa verde, rosii, ardei rosu, 1 lingura de ulei de masline si lamiie-gen salata-cu 2 felii piine prajita
g-50 gr inghetata
c-50 gr brinzica de casa, 200gr mamaliga moale, salata de varza murata cu ceapa, 100gr struguri

ziua a5a-
md-40 gr baton cereale, 180 gr kefir natural, 150 gr mar
p-120 gr peste gras-somon-, 100 gr paste fierte(35 gr crude), varza de bruxelles fiarta cu usturoi si ulei de masline
g-25 gr fructe uscate-smochine
c-100 gr brinza de burduf, 125 gr cartofi, salata e sfecla rosie cu hrean, 150 ml suc portocale fara zahar

ziua a 6a
m-30 gr fulgi porumb, 200 ml lapte semiegresat, 150 gr prune
p-100 gr carne vita fiarta, combinatie de 100 gr mazare si 100 gr porumb fierte, hrean si salata de muraturi
g-1 banana mica
c-60 gr friptura rece de pui la tava, 100 gr orez fiert(30 GR crud), salata de rosii, ardei, ceapa cu o lingurita de ulei de masline si otet e mere, 100 gr pepene galben
ziua a 7a-
se maninca doar fructe, mere sau kiwi sau citriceaprox un kg, ceaiuri de soc cu la miie sau silueta perfecta, repaus la pat, somn si relaxare-zi de weekend
ziua a 8 a
md-60 gr piine integrala, cu 2 lingurite de gem sau dulceata de casa, 180 gr kefir natur
p-omleta in 2 oua,un pic d,e ulei de masline, cu ciu, perci, ardei, ceapa verdeturi., salata vere, rosii si ceapa.
g-100 gr compot fara zahara-fructe
c-25 gr cascaval, 100 gr paste cu suc de rosii natur, busuioc, brocolli crud sau fiert cu suc de lamiie si usturoi

ziua a 9a
md-2 felii piine prajita, 150 gr brinza de vaci scursa si 150 gr gref rosu
p-150 gr tofu, 250 ml ciorba cu cereale naturale, salata de morcovi, telina si mar rase cu mustar
g-50 gr inghetata
c-salata de ton-60 gr ton in suc natur din conserva, 150 gr porumb dulce,salata verde,ceapa, marar, ardei, rosii, ulei de masline, lamiie si crutoane de piine prajita-1 felie

ziua a 10a-
md-40 gr muesli uscat, 250 ml lapte degresat, 150 gr mandarine
p-120 gr piept de pui la gratar, cu cartofi la cuptor-copti-125, salata de varza murata
g-150 ml suc de fructe fara zaharc-
c-80 gr sunca e curcan, 60 gr piine integrala, platou de legume-arder, rosii, castraveti-1 banana

ziua a 11a-
md-40 gr fulgi de griu, 25 gr curmale si 180 gr iaurt natural
p-150 gr salau fiert, cu 125 gr cartofi fierti, cu sos de lamiie si patrunjel, conopida fiarta si morcovi fierti, cu o lingura de ulei de masline-cit doriti
g-250 gr pepene rosu
c-100 gr brinza de vaci10 sau 20 la suta grasime, 100 gr paste fierte, cu sos rosu-bulion, busuioc si usturoi, salata de varza alba cu chimen, 100 gr mango

ziua a12a
m-2 felii de piine prajita cu o lingutita de miere, 180 gr iaurt cu bucati de fructe din compot-caise sau piersici,-100 gr
p-120gr scrumbie la cuptor cu verdeata, amestec mexican de legume 200 gr, salata de patrunjel cu rosii si usturoi
g-100 gr para
c-50 gr brinza fagaras, 200 gr mamaliga, salata de sfecla cu hrean, un mar mic

ziua-a 13a-
repaus, relaxare, ceai verde cu lamiie, apa multa, 1 litru de lapte degresat sau iaurt degresat-2-3 pahare mari.mult somn, stat in pat

ziua a 14a
md-30 gr fulgi e porumb, 200 ml lapte degresat, 100 gr struguri
p-250 ml supa de legume cartofi, morcovi, mazare, 100 gr file curcan grata, salata de fasole verde cu ulei d emasline si lamii
g-150 gr ananas crud
c-100 gr brinza de vaci, 50 gr piine neagra, 1 pahar e suc de citrice neinulcit, legume la cuptor-ciuperci,, vinetedovlecei, cu putin suc de rosii, condimente, o lingurita e ulei e masline
Scuze pentru ev greseli! Sper ca te.am ajutat, dar nu uita ca si sportul e foarte important!

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Dieta pe baza grupei sanguine, 2l+apa, fara dulciuri(cam aspru?laughing), sport.Mancarea sa fie slaba in grasimi si sa mananci alimente ce contin proteine(carne slaba,soia, mazare, linte, naut, tofu)
Eu am slabit 12-14kg numai fara dulciuri si fara prajeli.Deci faci cum vrei, decat sa bagi prafuri de slabit si alte porcarii...

| fo4yours a răspuns (pentru denisa123456):

Nu imi este lene sa fac sport sunt fata si chiar fac mult sport alerg joc fotball ce-a ce o fata obisnuita nu face

| fo4yours a răspuns (pentru denisa123456):

Eu fac sport joc fotbal si fac abdomene si chiar am slabit vreo 3 kg din mai dar faceam sport dinainte de a pune intrebare