Eu cred ca asta depinde de gradul de disconfort pe care ti-l provoaca rromii respectivi si colegii in cauza. Daca chiar simti ca nu poti sa continui intr-un astfel de mediu cel mai indicat ar fi sa te muti. E greu sa pleci de langa anumite persoane de care te atasezi dar sunt sigur ca nu o sa ai probleme in a iti face un anturaj in care sa te simti chiar mai in largul tau si in eventualitatea unei mutari. Si eu sunt genul care se acomodeaza greu dar de exemplu cand am intrat la liceu, in primele zile din clasa a 9-a am zis ca nu o sa ma acomodez never cu noii colegi si regretam pana la Dumnezeu colegii din generala dar pe masura ce timpul trecea am descoperit ca ma integrez si ca devin usor, usor parte fundamentala a clasei respective. Si ca sa vezi ironia soartei, cu unul din colegi am si avut o altercatie un pic violenta in primele saptamani dar ghici ce, dupa aceea am devenit cei mai buni prieteni .
Buna..Nu stiu daca asta ar fi una dintre cele mai bune solutii ..Parerea mea este sa-ti vezi de treaba si sa-i tratezi pe ceilalti care nu te suporta cu,, SICTIR,, eu asa as proceda decizia a-ti partine cel mai bine este sa vorbesti cu directoarea/directorul
Mulumesc! De fapt aici este vorba de prietena mea, dar a intrat pe contul meu si a intrebat... Multumim pentri info!
Eu ma bucur daca pot sa fiu de ajutor pentru oricare din voi. V-am pupat :*