Stai linistita in casa inceara sa nu iesi sau eventual sa iesi dar sa nu faci efort in privinta dureri ia o pastila de durere sau un Algolcalmin fiola(daca ai peste 12-13 ani) si ai grija sa nu iei mai mult de 2 fiole maxim pe zi
Ia un Ibuprofen sau Nurofen capsule moi şi stai liniştită în pat... dacă nici aşa nu trece, pune într-o sticlă apă călduţă şi pune sticla pe burtă.
Multumesc de sfaturi!
Trebuie doar sa stai linistita, sa nu faci efort, cred ca ti-a curs mai mult deoarece inca nu iti trecuse definitiv, si datorita faptului ca te-ai agitat s-a intamplat. Daca nu trece ia un Algocalmin. Pa.
Bine poate ai febra musculara la abdomen si sapate, si n-am inteles o chestie : ce anume ti-a curs?
Febra trece ori asteptand si facand miscare ( nu exagerata ma-i mult intnderi ).
Febra se face si daca te apuca nebunia sa faci deodata multe exercitii fizice si pe urma te lasi imediatfara sa continui regulat.
Sper ca te-am ajutat!
Stai linistita, nu e nimic grav, ia un calmant si odihneste.te, o sa traca.
Chiar daca sunt barbat, iti pot da acest sfat pentru ca am o fata care are destul de frecvent aceste probleme.
Stai culcata pe pat si fa-ti masaj cu ceva cald la burta si ai grija sa nu ai spatele descoperit.