Stai linistita in casa inceara sa nu iesi sau eventual sa iesi dar sa nu faci efort in privinta dureri ia o pastila de durere sau un Algolcalmin fiola(daca ai peste 12-13 ani) si ai grija sa nu iei mai mult de 2 fiole maxim pe zi
Stai linistita, nu e nimic grav, ia un calmant si odihneste.te, o sa traca.
Chiar daca sunt barbat, iti pot da acest sfat pentru ca am o fata care are destul de frecvent aceste probleme.
Bine poate ai febra musculara la abdomen si sapate, si n-am inteles o chestie : ce anume ti-a curs?
Febra trece ori asteptand si facand miscare ( nu exagerata ma-i mult intnderi ).
Febra se face si daca te apuca nebunia sa faci deodata multe exercitii fizice si pe urma te lasi imediatfara sa continui regulat.
Sper ca te-am ajutat!
Stai culcata pe pat si fa-ti masaj cu ceva cald la burta si ai grija sa nu ai spatele descoperit.
Ia un Ibuprofen sau Nurofen capsule moi şi stai liniştită în pat... dacă nici aşa nu trece, pune într-o sticlă apă călduţă şi pune sticla pe burtă.
Trebuie doar sa stai linistita, sa nu faci efort, cred ca ti-a curs mai mult deoarece inca nu iti trecuse definitiv, si datorita faptului ca te-ai agitat s-a intamplat. Daca nu trece ia un Algocalmin. Pa.