| DunkelheitBu a întrebat:

Buna!

Am o mica mare problema.
DEci, imi place un baiat urat (cu spume) prost un cocalar maxim, n-am vorbit niciodata cu el, e mult mai mare decat mine nu mai am ce sa zic straight face
Nu stiu de ce! vineri ne-am intalnit din intamplare, din cauza unor prieteni comuni.
Intrebarea mea e daca ati trecut si voi prin asa ceva (sincer cred ca sunt primul specimen) si psihologic cum s-ar putea explica aceasta "intamplar" chestie...

Funda

5 răspunsuri:
| InsertNameHerepls a răspuns:

Coincidenta, daca iti place de cineva, parerea mea este sa te duci sa ii spui ce crezi despre el, nu o sa te manance nimeni... daca ai probleme sa faci asta ia o gura de ceva tare xD tongue

| Maria1324 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Poate nu te-ai 'indragostit' de aspectul sau, ci de persoana lui. Dar daca zici ca nu-l cunosti foarte bine, ai putea incerca sa-l cunosti. Poate sub aceasta masca de cocalar, prost, urat cu spume, exista si ceva bun la el. happy Daca nu, poate este doar un sentiment venit din 'vant'. Bafta!

| DunkelheitBu explică (pentru Maria1324):

Pai si de ce imi place? crying ce intrebare fara raspuns laughing

| MrAnderson a răspuns:

Salut

Situatia tipica "fata cuminte iubeste baiatul rau". laughing
Daca totusi stii ca nu e benefica relatia cu el, nu o mai duce pana la capat.
Evita-l, adu pe altcineva in viata ta, care sa te faca sa uiti de el.

| Deni99 a răspuns:

Sincera nu...dar daca iti place de el parerea mea e sa comunici cu el...dar tie ti-se pare urat sau asa ti-au spus prieteni ..ca daca ti-au spus prieteni si tu te-ai luat dupa ei desi tie prima oara ti-s-a parut simpatic atuni nu mai baga prieteni in seama si fa ce simti happy
Funda pls :*