| pink96 a întrebat:

:* Am o mica, mare problema. Imi place foarte mult de unul dintre colegii mei si am observat ca si el ma place (mereu ma tachina, glumea cu mine, se aseza langa mine la info. si alte chestii). Asa ca intr-o zi am vorbit cu el pe mess si i-am spus ca imi place de el iar el mi-a spus ca si el ma place, dar ca trebuie sa mai asteptam ca sa ne cunoastem mai bine. Azi la scoala nu a vorbit cu mine deloc insa l-am vazut ca se uita la mine incontinuu. Nu stiu ce sa fac pentru ca mie chiar imi place de el si nu vreau ca el sa ma ignore sau sa nu mai vorbeasca cu mine. Uneori ma gandesc ca am gresit spunandu-i ca imi place de el... si acum nu stiu ce sa fac. M-a puteti sfatui cu ceva? Fundita :*

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu e deloc greu,de ce vrei sa te complici? El asteapta sa il bagi tu in seama,si fa asta daca el nu o face,pentru ca dupa o sa regreti ca nici nu ai incercat. Vorbeste cu el,cunoasteti-va,intreaba-l ce ii place, ce nu ii place, chestii de astea. Si cu timpul o sa va combinati.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| pink96 explică (pentru CyberMusic):

15

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

U nu cred ca ai gresit spunandu-i pentru ca si el te place, eu insa ma intreb cumva daca nu am gresit. oricum mai asteapta putin si totul o sa fie bine, dar acum daca na mai vb cu tine inseamna ca e mai timid si incearca sa vb u cu el ca si cum n-ati sti ca va placeti si o sa vezi ca totul va fi bine

| eluboy13 a răspuns:

As putea sa te ajut, dar am nevoie de ceva mai multe detalii.
Da-mi add la mess daca vrei, eluboy13

| nike19 a răspuns:

Poi spune i pe mess sau intr un sms, sa iesiti intr o seara, sau odata dupa ore, la o plimbare si va cunoasteti mai bine ...vezi daca are vreun rost, daca si el vrea

| eluboy13 a răspuns:

Statutul de membru junior nu-mi permite worried

| pink96 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! :*love struck