Bună! În primul rând, trebuie să-ţi spun neaapărat că îmi place mentalitatea ta, pentru cei 11 ani pe care-i ai,mă bucur că mai există cineva gen. În al doilea rând, făcând referire la problema ta, gândeşte-te la altceva, lasă băieţii. E o greşeală de la acea vârstă. Nu realizezi acum, dar cu timpul o vei face. Bucură-te de copilărie cât mai poţi!
La 11 ani ai drame din astea? Mama, apoi cand vei creste mai mare ce o sa mai faci. Nu ti se sfarseste viata la 14-15 ani, nu te teme.
La 11 ani majoritatea "relatiilor", adica 99%, sunt tampenii, lasa baietii la varsta asta.
Pai daca cunosti un baiat putin mai mare si mai frumos ca el si vorbesti cat de cat cu el, in fata prietenei tale poti sa te faci ca nici nu exista si sa-i spui prietenei tale niste lucruri despre acel baiat mai mare.Aceasta ar trebui sa fie putin invidiosa si incet incet sa nu-i mai placa de acel baiat!
SUCCES!(Dar totusi ai 11 ani, la varsta asta ar trebui sa iti traiesti copilaria si sa te bucuri de ea dar noah...asta-i generatia de azi...acum la varsta ta cand o sa citesti asta o sa spui ca cine a scris asta e putin in varstasi ti se va parea plictisitor si o vei compara ca pe o morala dar nu! am 14 ani si acum cand citesc asemenea prostii si ma gandesc ca asa am fost si eu incep sa regret foarte tare ca nu m-am bucurat de acea copilarie frumoasa si inocenta.Lasa baietii ca mai ai timp de ei!)
(Daca esti fata si de pe la 11-12 ani incepi sa umbli cu baieti si sa ai iubiti pe la 13-14 lumea o sa te eticheteze drept CURVA, dar in schimb daca baietii au iubite de la 11-12 ani sunt cool)
Da, într-adevăr eu pot sa uit de băieți, nu îmi este greu dat fiind ca am de învățat pentru scoala, se citit, fac și activitati extracurriculare etc. Problema este la prietena mea. Ea se gandeste numai la el. De fiecare data când ne intalnim (la scoala și nu numai) aduce vorba despre acel băiat și astfel îmi aduce și mie aminte de el. Ea suferă pentru ca, sa zicem, el m-ar prefera pe mine (asta spune ea). Cum sa o ajut pe ea sa uite și în același timp sa uit și eu?
AlleSss : ce ai vrut sa spui prin mentalitatea mea.
Explică-i că este o vârstă fragedă și va avea timp și când se va mări de chestii de-astea. Cât despre mentalitatea ta, la 11 ani,să fim sinceri,copiii nici măcar nu știu să scrie corect,dar să se mai gândească și la altceva în afară de smartphone-uri și etc. În plus,la anii tăi, majoritatea nu folosesc decât cuvinte cotidiene, în schimb văd că tu ești un pic mai matură din acest punct de vedere, sper să nu mă înșel. Ai grijă, la vârsta asta băieții n-ar trebui să fie o prioritate!
Penaaaa1 întreabă: