| Yoooana a întrebat:

Am o mica problema...cam complicata.Mie imi place un baiat cu 2 ani mai mare ca mine.Eu il iubesc foarte mult, dar el nu pe mine.El o iubeste pe O(sa zicem).O vrea sa il faca s ma placa pe mine chiar daca si ea il iubeste si sunt impreuna.Eu vreau sa ma iubeasca.Nu vreau sa ma dau la el, sa fiu o curva, eu sunt mai timida, si nu vreau sa creez ceva astfel incat sa nu mai vb deloc cu mine...Ce sa fac? Am sa incerc toate metodele voastre! rasp urgent plz! P.s. FUNDA!

6 răspunsuri:
| DaianaDC a răspuns:

Mai bine cauti pe altcineva si il lasi in pace..Mai corect si fata de el si fata de O. Daca se iubesc de ce sa te bagi? Mai bine cauti pe alticineva, ce-i al tau e pus de-o-parte! Bafta!

| PisicaNutella a răspuns:

Pai...Am patit si eu astathinking Incearca pentru un timp sa vezi si in jurul lui ca sa spun asa. Uita-te si la alti baieti, dar totusi sa iti placa inca de el.Iti garantez ca vei gasi un baiat, iti va placea si incet incet o sa il uiti pe cel mai marewinking

| coniuc28 a răspuns:

Fii mai mult timp cu el, atrageii atentia, invita-l undeva intr-un loc frumos

| Yoooana explică (pentru coniuc28):

Problema e, ca O il tine din scurt, mai nou si nu il mai lasa sa faca nimic cu minestraight face, stiu e cumplicat dar am incercat sa am un iubit cat al plac pe al, am fost doar doar 5 sapt cu ala...crying

| Yoooana explică:

Va multumesc pentru raspunsuri, dar as vrea niste pasi cum sa il aduc la minewinking

| QAkkyQ a răspuns (pentru Yoooana):

Ioana? Sunt Mariahappy Cei cu chestia asta?laughing))