Nu are cum sa te lase afara tot anul, in cel mai rau caz iti va pune absenta pentru ora de maine; iar sa iti scada media la 6 e imposibil, nu le este scazuta media atat de mult celor care chiar ar merita. Spune-i pur si simplu ca ai programare pentru maine fiindca medicul tau nu a fost in oras, sau nu a avut timp sa te programeze in alta zi, nu poate sa te omoare pentru asta, nu e asa mare lucru. Succes!
Salut, ii spui adevarul, nu moare nimeni pentru o zi, daca e mai severa e posibil sa iti dea vreo pedeapsa, dar ceva legat de sport, 10 flotari, din astea! Dar ca idee nu are cum sa nu te primeasca la ora, mergi la diriginta sau la directorul scolii si ii explici situatia!
Un profesor nu are cum sa scada intr-atat nota la purtare a unui elev.Lucruri de genul se discuta in consiliul profesoral si nu o sa fie nimeni de acord sa iti scada nota doar pentru ca ai intarziat o singura zi!
Si eu tot maine trebuie sa o duc, dar inca n-am luat-o Si maine nu cred ca am timp s-o iau...deci..mai bine stau acasa
Eee vrajeli, duci adeverinta ora viitoare si gata... unii profesori se plictisesc a dracu si nu stiu ce prostii sa mai scoata pe gura
VulpeaDinUmbra întreabă: