Stai, ori n-am inteles eu, ori te-ai grabit tu, si ai formulat prost, cine te-a trantit, si cu cine te-ai paruit?
Cu fosta prietena, sau cu aia noua?
Daca e cu fosta, e geloasa, al dracu de geloasa, si ar fi bine s-o ignori.
O ignori, cat poti, cand intrece masura, sau daca te ataca, sparge-i botu.
Si daca e prietena cea noua, la fel, ignoro de acum in colo, nu o mai baga in seama, si daca te ataca, sparge-i botul.
Oricum ar fi, daca esti atacata, de oricare dintre ele... sparge-i botu, se numeste autoaparare.
Iar de mers la scoala... de ce sa-ti fie rusine? V-ati batut, maaare lucru, mie mi s-a intamplat sa fiu batut de 3 odata doar pentru ca altuia ii era frica sa vina singur la mine, si totusi am fost la scoala, ca na, doar nu puteam sa stau acasa toata viata, din cauza unui prost, in cazul tau, unei proaste.
Deci, oricum ar fi, ignora persoana respectiva, si daca intrece masura, sau se mai ia de tine, iei masuri, daca da, ii spargi botul.
Oh, si un sfat, nu va mai "paruiti", intelegand prin asta a te trage de par, da-i direct in fata, ca asaaaaa, dureaza mult, si poate-i vine ei ideea sa dea prima, si te mutileaza.
Cea care m-a facut proasta este fosta prietena ea a spus ca stau cu geogi (fata de la aniversare) doar pentru popularitate si m-am paruit cu georgi!
Twister09 întreabă: