anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena care cateodata se poarta putin ciudat.Nu stiu cum sa-i zic fara sa o jignesc... Aveti voi o idee?

4 răspunsuri:
| sensesDelight a răspuns:

Dacă spui că se poartă ciudat, nu te ia la mișto sau face glume proaste, te minte etc. este posibil să aibă o problemă care să o macine. De regulă persoanele care au pățit ceva ce vor să țină pentru ei, se schimbă, se comportă mai ciudat.
Sfatul meu este ca într-o zi s-o chemi la un suc, mergeți amândouă la terasă, bârfiți umpicuț. Spune-i ce s-a ți s-a mai întâmplat în ultimul timp, astfel o să simtă că tu îi împărtășești secretele. Apoi, în drum spre casă întreab-o dacă are ceva pe suflet și spune-i ce simți tu. Explică-i că tu o vezi mai schimbată, mai rece și că poate avea încredere în tine să-ți spună orice o macină pentru că ții la ea și o să-i fii alături. Eu zic că dacă are încredere în tine și-i vorbești calm, îi arăți că ești un bun ascultător o să-ți spună.
Succes!

| cornel a răspuns:

Nu ii zihappy

incearca sa tacihappy

| emillie a răspuns:

Da, credeti-ma si eu am avut ceva probleme personale de genul, si cum eu tin in mine de obicei, bineinteles ca nu mi-a spus. Iar cand a venit la mine si mi-a spus " Te porti ciudat!" m-am simtit destul de nasol.laughing
Deci in fata nu-i zi, incearca sa vorbesti mai mult cu ea, sa o faci sa se deschida.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde in ce sens se poarta ciudat.Cred ca ar trebui sa va intalniti si sa vorbiti intre 4 ochi.Intreab-o daca totul e in ordine, ar putea avea ceva probleme de care tu nu stii. Daca nu vrea sa-ti spuna vorbeste si cu prietenii ei mai apropiati sau cu cineva din familia ei.Nu lasa timpul sa treaca, cu cat mai repede rezolvi lucrurile cu atat mai bine. Bafta! happy