| crissTTTinnna a întrebat:

.am o prietena care-ia ii place de un baiat din scoala ei vorbeau inainte mult si cand merge ia pe hol in scoala baiatul se uita doar la ia..Credeti ca ar trebuie sa ii spuna ca i place de el? Eu una vreau ca sa imi dati ideii cum sa pot sai mai apropii..de ex aveam o idee ca sa o imping pe hol cand el trece de obicei el sta la usa la clasa lui nu stiu ce sa facc va rog ideii.Dau funda si vot maximm la cel mai bun raspunsss!

Răspuns Câştigător
| Nika29 a răspuns:

Daca ai relatii bune cu el, poti vorbi discret ce parere are despre prietena ta (dar ea sa nu fie prin preajma) Spune-i in gluma, ceva de genu" poate ca e si timpul sa faci primul pas" dar ai grija sa nu para ca un indemn sau ceva de acest tip. Iar daca doresti sa actionezi banal s-ar putea, dar nu cred ca prietena ta ar fi de acord. Daca el totusi ramine in urma, nu ezita din cind in cind sa-i faci indicii.
Dar sa nu te bagi profund in aceasta situatie, totusi e treaba lor si ai grija sa nu cazi tu vinovatul( daca ai spus ceva in plus, ma rog) Sa nu devina o cauza care sa te certi cu prietena.

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Invita-i pe amandoi odata la plimbare, vorbiti ce vorbiti si cand se incinge discutia intre ei tu dispari discret.

| Mariuca_Maria_1974 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa fie mai curand problema prietenei decat a ta. Daca el o place, o va remarca intr-un fel sau altul.

| crissTTTinnna explică (pentru Nika29):

Mersiihappyhappywinking