Nu e vina ta. Dar ele sunt suparaciose ce naiba. Alea nu au alti prieteni cu care sa iasa cand tu nu poti?
Si eu am mai multe prietene care nu se inteleg si ies cu ele uneori si cand ies cu una, altele ies cu alti prieteni si tot asa As zice sa stai cel mai mmult cu gasca mai mare de care ziceai.Asa e cel mai bine, eu asa fac
Buna Vampy sfatul meu este sa incerci macar catusi de putin sa va adunati toate intr-un loc si sa incerci sa le impaci sau daca va fi va veni ziua in care vei fi nevoita sa renunti la una din ele pentru celelalte sau la toate . Ma rog stiu ca iti va fi greu dar (daca va veni ziua) asta va trebui sa faci. Sper ca am ajutat si bafta la Zilele Orasului .
Lasa-le sa faca ce vor, si in cele din urma cei care chiar iti sunt prieteni nu se supara din chestii din astea inutile.Cred ca ti s-a acrit de la atati "prieteni"
Toate aveti vina voastra. Nu cer funda, doar ca toate sunteti inplicate in asta si ar trebui sa nu va purati ca niste copile si sa vorbiti toata si sa va spuneti ofurile!