Acea "boala mintala" este de fapt o trauma din trecut, el a zis ca nu-l deranjează trecutul meu, a spus ca nu e vina mea pentru sentimentele alea
Vezi că nici unul de 17 ani nu îți spune în față să nu îl mai stresezi cu problemele tale și te părăsește direct cum a făcut-o ăla.
De aia ți-a dat cu șutul în DOS aici unde ai scris - am avut o perioada de o luna în care am stat despărțiți pentru ca brusc el nu mai voia relație
Problema cu stările mele sunt recente din cauza unor probleme personale, situația de față a agravat o
Bună, nu poți schimba lucrurile, aveți nevoie doar de o discuție unde puteți lamuri toată situația, dacă mai are rost sa continuați.
Este normal sa te atașezi de o persoana care te înțelege și te sfătuiește, dar fericirea ta nu trebuie sa depindă de altcineva.
Am încercat sa discutam dar a zis ca ii este frica de sentimentele lui, i-am zis sa incercam sa reparam si sa trecem impreuna peste, a zis ca o sa incerce sa o faca si sa nu renunte la mine. știu ca nu trebuie ca fericirea mea sa depindă de altcineva dar din păcate am dat-o în bara
Maine o sa vorbesc cu dna psiholog de la liceu... poate aș găsi o soluție, mulțumesc frumos pentru răspuns!