Ii prietena ta cea mai buna,ii normal ca baiatul sa creada ca tu oricum ii vei lua apararea prietenii tale(n-am zis ca asta e corect, dar e normal)Tu nu trebuie sa le dai dreptate niciunuia, cel mai bine cand esti cu unul din ei evita subiectul, ei s-au certat, dar tot prietenii tai raman.Nu vrea sa-ti raspunda la mesaje, fa-ti tupeu si du-te la el si nu pleca pana nu-l faci sa inteleaga ca e problema lor ca s-au certat pe tine sa nu te bage la mijloc si sa nu creada ca tu esti departea cuiva in povestea asta cel mai bine e sa fii pe langa nu la mijloc.Ei se vor impaca poate cu timpul, dar nu trebuie sa se poarte asa cu tine... Daca vrei poti sa-n cerci sa-i impaci, insa eu i-as lasa pe ei sa se impace singuri.
Buna. Pai cea mai buna prietena a ta s-a certat cu el, poate l-a suparat cu ceva foarte tare si de aia nu mai vorbeste cu ea. Iar tu fiind cea mai buna prietena a ei e normal sa te ignore si pe tine.Pt ca daca ai vorbi tu cu el singurul suboect pe moment ar fi "despre prietena ta, si despre cearta dintre acel baiat si prietena ta". Poate el nu vrea sa discute despre acest subiect acum, de asta nu iti raspunde nici tie la mesaje si la nimic. Poate ar fi bine sa il lasati 1 zi 2, sa ii treaca supararea si dupa aia sa vorbiti cu el. Si daca nici atunci nu va da atentie, nu va mai obositi. E clar ca e genul de baiat caruia ii place sa umble toate dupa el si el sa nu le dea importanta. Bafta:*
Am patit si eu asta.Nu vb cu tine pentru ca esti prietena cu ea. iIncearca sa-i impaci.
Problema e ca el e suparat pe ea deoarece crede ca ea l-a despartit de iubita lui, ceea ce prietena mea n-ar face-o.
Ei sunt certati cam de 2 saptamani. Am incercat sa rezolv singura problema dar vad ca nu merge.
anonim_4396 întreabă: