Buna. Are 9 ani, tu esti modelul ei in viata. Bucura-te de ea. E mica si nu stie ce vrea, acum isi formeaza ideile si toate.Asa am fost (si inca sunt) si eu cu sora mea (e mai mare). Cand eram mai micuta ma imbracam sport si nu imi pasa ce zice lumea. dar acum cam de pe clasa a 7-a,a inceput sa imi pese si mie,adica sti tu,incepi sa ai prieteni etc.
Gandeste-te daca ai fi in locul ei,dar nu te gandi ca esti tu. adica incearca sa intri in mintea ei. Daca te gandesti la, sa zic. o ecuatie simpla ax=a... Intreab-o cat e "a"... tie ti se pare o ecuatie simpla,dar pentru ea e ceva nou,de care inca nu a auzit.
Mucoasa aia e surioara ta mai mica,care mereu te va respecta ca fiind sora ei mai mare.Te iubeste,si incearca sa iti demonstreze asta prin felul ei, adica tu esti "inspiratia" ei, incearca sa te copieze.Nu o face cu rea intentie. ci incearca sa iti demonstreze cat de importanta esti in viata ei.
Nu o lasa pe dinafara,incearca sa o ajuti. si nu te mai opune la tot ce zice, accepta cateodata, si o sa vezi ca o ti se para mult mai usor .
Bafta!