Nu poti sa ii doresti sa se desparta de acea fata, dar mai devreme sau mai tarziu probabil tot o sa o faca daca tu spui ca sunt la mare distanta. De aici depinde de tine. Daca el ar fi singur ai avea o sansa cu el. Vezi cum se comporta dupa poate ii vei spune ceea ce simti. Bafta!
In primul rand asigura-te ca el o iubeste cu adevarat pe acea fata.Incearca sa vorbesti si cu fata sa vezi daca ea va spune ca vrea orelatie la distanta cu baiatul.Trebuie sa ii spui si baiatului ce simti dar incearca prima oara sa te apropii de el prin subiecte comune etc. ai grija sa nu il enervezi si sa nu fi prea insistenta atunci cand vorbesti cu el..nu te grabi, deoarece ar putea sa iti ia mai mult de o luna sa te apropi destul de mult de el pentru ai spune ceea ce simti.Incearca sa il distantezi de "prietena" lui si sa ii spui ca nu are rost si ca nu va functiona, dar asta sa ii spui inainte de a-i spune ce simti pentru el. Dupa ce ii spui ce simti pentru el, daca te refuza mai incearca. daca nu te refuza felicitari..succes:*
Da stiu ca ciudat, nu vreau raul si sa se desparta de nimeni, chiar ii vreau binele dar stiu ca nu va reusii nimic cu fata aceea. Il cunosc de un an, si a inceput sa imi placa pentru ca prietena mea cea buna spunea ca mereu se uita la mine in ore, intr-o excursie cu clasa la plaja l-am imbratisat si chiar era bine cu mine, avea zile in care ma lua in brate si altele in care nu imi vorbea, de aceea sunt confuza. Iti multumesc frumos pentru ajutor
Cu placere. exact aceeasi situatie o am si eu cu fata pe care o plac..sunt zile in care nu vorbeste cu mine si zile in care ma lasa sa o iau in brate si povestim destul de mult..tocmai m-am certat cu ea dar incerc sa ma impac cu ea.e suparata rau...destul despre mine.da. poate te place si incearca sa vezi si tu daca se uita in ore la tine..cu placere si succes din nou:*
RazvanCazan întreabă: