Mai bine nu ai mai incerca sa fi cu baiatu ala daca ala face cu voi ala bala care imi ofera mai mult pe aia o iau tu nu vezi ca isi bate joc de voi...
Si apropo ai fi la fel de nesimtita daca aifost bagao pe prietena ta in rahat doar ca sa demonstrezi cuiva ceva...
Pai faza e ca noi nu prea mai suntem prietene
Fata aia își bate joc de băieții cu care e... și eu nu vreau sa sufere acel băiat
Da da nici la el nu tare iidor pasa ca tu ii vrei binele.Ti se pare normal sa faca ala bala cu voi pe asta o iau pe asta nu? Daca ii placea de tine si te vroia nici macar nu mai exista alta in peisaj se joaca cu voi si va baga doar bete in roate si voi va barfiti si faceti rau pentru unu care nu merita
Sa ii lasi in pace si sa iti cauti pe altcineva de care sa te indragostesti ca ala nu merita
Pai o sa ma simt prost
Ca gen
Suntem din același grup...
Și o sa mă simt prost...
Nu o sa te simti prost ca doar nu esti cu el inca. Vroiai sa fi
Demnitatea ta de fata ar trebui sa iti spuna ca trebuie sa fi o prioritate, nu o optiune. In loc sa te "bati" pentru el, ar trebui sa te gandesti ca nu merita, si nu va place de fapt pe nici una din voi decat fizic. Tu deja te atasezi emotional si spui ca nu vrei sa sufere acel baiat; crezi ca el se gandeste la tine in acest mod?
Vai, dar cum sa faca asa ping-pong cu voi?
Tu fata, lasa-l naibii sa isi vada de cine o vrea el. Nu e treaba ta daca el sufera. Nu te mintii singura. Nu asta te intereseaza pe tine.
Eu una m-as duce sa-i urez viata frumoasa. I-as spune ca m-am saturat de fitele si jocurile lui si ca nu sunt pe o lista din meniu ca sa stau sa faca el alegeri