| Ruxii_3781 a întrebat:

Am o problema mare : Am doua prietene foarte bune. Ok, de fapt cele mai bune. Ele se numesc Deea si Chow. S-au certat din cel mai comun lucru : baietii. Deea a avut un iubit Franks. A fost o prosteala mai mult dar Deea mi-a marturisit ca il iubeste. Am aflat de curand ca Franks e iubitul lui Chow [ ea nu ne-a spuswinking ]. Ieri cand am iesit cu Deea in parc, mare coincidenta! Acolo era Franks si cu Chow care se sarutau. Deea era pur si simplu uimita. I venea sa planga crying.

Dupa fata mea ea si-a dat seama ca stiam angry.

Si am avut o conversatie pe mess :

Deea : de unde pana mea stiai straight face.
Eu : Vorbeau rockerii aia in parc.
Deea : Bah da' puteai sa imi spui!
Eu : Nu era momentu potrivit ce naiba?
Deea : ma lasi cu rahturile astea?
Eu : bai chestia asta nu e treaba mea! vorbeste tu cu Chow!

Ei bine a vorbit... Mare greseala! A iesit o cearta si mai mare.

Intrebarea : Cum pot sa le impac [ ma deranjeaza foarte tare lucrul asta ].

Răspuns Câştigător
| Briosaaa a răspuns:

Pai :

Aici e vina si a lui Chow si a lui Deea.

Deea putea sa-i spuna lu chow ca mai simte ceva pentru el.

Si chow putea respecte sentimentele deei.

Mkr sa nu se certe pentru tine.

Ar trebuii sa dai o intalnire la tine acasa si sa le aduci pe aman2 sa lamuriti.

daca nu, renunta la aman2.

Nu meritabatting eyelashes.

5 răspunsuri:
| Dreamin a răspuns:

Si eu eram cum esti tu cu pr tale acum. eramtoare 3 foarte happy totu frumos:X pana cand a intervenit un baiat intre noi prietenul meu cu care stateam sadat la una dintre ele si aia a aceptat sa se duka acasaa se se fta cu el angry bineinteles ca am aflat in timp si nu sa mai intamplat asta. am iertato prima oara da dupa si a 2aceiasi poveste straight face am stat certate 3 luni n-am vb una cu altaoh go on in acest timp mia parut rau d ele.
Faza nasp era cu celanata a ales sa ramana cu "tradatoarea" si cand ne-am impacat na mai fost la fel.SI CRED K NO SA MAI FIE NICIODATA. crying oh go on
asa ca pritena ta idrgostita foc no so ierte pe celanta si o sa sufere mult din cauza asta. o sasi caute alti prieteni si dupa o perioada de timp o sa incecati sa va impacati...

| Ionut a răspuns:

Incearca si adule la aceeasi idee, ca nu este ultimul baiat de pe pamant si ca prieteni de sange nu se gasesc oriunde.

| no1cares a răspuns:

Wow!
pai chestia e ca 'Deaa' trebuie sa aiba o dicutie serioasa cu 'Chow' sa o intrebe dc si chestii
sau cel putin cheamale pe amd2 in parc fara ca ca 'deea sa stie ca vine 'chow' si vs.
discutati in 3 si poate iti merge
Succes!

funditZZzza? :*

| Nu a răspuns:

Din ce tara sunteti frate cu numele alea? o_O

| Tweety_4838 a răspuns:

Bai nu am ce zice ca am trecut prin asta. m-am certat cu prietena mea cea mai buna din cauza unui baiat faza e ca ea sa supy pe mine si eu acum am ajuns sa fiu cu acel baiat dar faza e ca daca sunt prietene bune se vor intelege ele si se vor impacawinking