Deci persoanele sunt : Eu
Cele două fete din Germania
Băiatul " cu care am fost "
Din trupă: Băiatul care nu ma place si care era foarte rau cu mine
Celălalt coleg de trupa
Si domnul învățător
Mentionez ca cel cu care am fost nu este acelaș cu cel care nu ma place, sunt persoane diferite. Sper sa înțelegeți ce am scris mai sus
Fata dar cat ai scris acilea
cand cineva se mai ia de tine spune-i ca nu ai fost in nici o relatie cu respectivul, fara sa te crizezi, calm. Realtiile sunt mult mai lungi, nu 2-3 zile. Si incearca sa nu mai bagi in seama tot ce spun ceilalti pentru ca de aia se si iau de tine, pentru ca vad ca iti pasa.
Pe viitor can un baiat iti spune sa fi cu el refuza-l daca nu iti place de el. Acum presupun ca ai 13 ani, la varsta ta copii fac altceva, nu au iubiti, asa ca nu e capat de lume ca nu ai avut primul sarut sau ce ai mai scris tu pe acolo
Incearca sa nu ii bagi in seama, tot trebuie sa uite ei candva. Dar altadata, nu mai face nimic din ce nu vrei chiar daca toti au facut chestia aia. Sunt unii la liceu care nu au avut relatii pana acum, dar nu ii pasa nimanui. Ce ati avut voi nu a fost relatia, adica nici macar nu ati iesit doar voi si nu prea vorbeati. Nu stiu sincer de ce te-a intrebat, poate nici el nu avusese si a vrut sa incerce sau doar a vrut sa isi bata joc. Data viitoare, fii cu cineva cu care chiar vrei sa fii. Si incearca sa nu ii asculti pe ceilalti, stai cu cei care iti sunt prieteni si nu ii asculta pe restul. Oamenii sunt rai si mereu vor gasi moduri sa isi bata joc.
Da sunt de acord cu tine, la vărsa mea nu imi trebuie iubit, trebuie sa ma bucur de copilărie, de dragoste am timp. Nici mie nu îmi pasă ca nu am avut primul sărut, am dat un exemplu ca sa va dati seama cam cum sunt eu cu băieții. Primul sărut v.a veni cu timpul, si cand o sa fiu mai mare.
Diorrus întreabă: