Sall man.
In primul rand gandeste-te ca tu ai ramas "aici" cu un scop. Tu trebuie sa duci lupta asta mai departe.
Dumnezeu te pune doar la incercare. Fericirea o sa vina o sa vezi, pentru ca El nu te-a uitat crede-ma.
E adevarat, problema ta e mult mai mare decat a mea. Dar si eu imi puneam intrebarile astea." De ce eu?"
Dar am renuntat sa ma mai gandesc asa. Oricum nu as rezolva nimic. Astept sa mi se iveasca o ocazie.
Si tu sa faci la fel, sigur o sa ai ocazia.
Eu am renuntat sa imi plang de mila. Nu are rost.
Oricum in lumea "cealalta" o sa ajung ca fiecare dintre noi, mai devreme sau mai tarziu. Dar pana atunci astept sa vad ce se intampla.
E foarte usor sa renunti. Asta e cel mai usor, oricine poate. Dar oare oricine poate sa duca o lupta cu viata? Nu cred. Si nu fac referire la cei pe care zici tu ca ii vezi pe facebook cu relatii si alea.
Si cum adica pentru ultima data ai vrea sa o vezi?
Ai cumva de gand sa faci ceva
Daca ea nu vede mesajul, sau daca il vede si te ignora, asta nu inseamna nimic. Inseamna ca nu te merita.
Si aici zic replica mea preferata: "Nu merita sa plangi dupa nimeni. Iar daca intra-devar merita atunci nu te facea sa plangi."
Nu prea cred ca te-am ajutat.
Dar iti urez multa bafta.
Înainte de a dori ca oamenii să nu te respingă citește o carte de gramatică. E un sfat prietenesc pe care ti-l dau pentru ca eu una, nu vreau să stau cu oameni care nu își unosc nici măcar lb maternă bine. Și așa cum ți s-a mai spus și eu sunt de părere ca ai nevoie de un psihiatru. Nu ti-am spus toate astea din răutate ci ca să te gândești ca poate tu, la ține ar trebui să schimb ceva. Pup. Pa-pa
patrizia696 întreabă: