| acerasus09 a întrebat:

Am o problema,si as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi utile : Am intalnit un baiat[SUNT FATA], si imi place de el, iar prietena mea,cunoscandu-l de mult timp, mi-a sugerat sa iau legatura cu el si sa iesim pe afara. Am iesit afara,mentionez ca am mai vorbit cu el si pe mess, dar m-am certat cu cea mai buna prietena din cauza lui. Problema e ca baiatul acela are deja o prietena pe care o iubeste mult si n-am cum sa-i despart si nici nu vreau, chiar daca n`o cunosc pe fata. Faza e ca m-am suparat pe prietena mea ca'mi ascunde multe lucruri in legatura cu el.Nu vrea sa-mi zica nimeni cine-i prietena lui, nu ca n-ar stii. Au recunoscut ca stiu toti dar nu vor sa-mi spuna mie, iar prietena mea(fostastraight face ) a spus ca baiatul acela ii e prieten foarte bun si ca nu il poate trada, adica, nu ii poate dezvalui secretul daca nu doreste si el. Ce credeti despre asta? ce ar trebui sa fac? eu m-am cam hotarat sa ma distantez de amandoi, ar fi bine? Nu prea stiu... sunt si avantaje si dezavantaje. Rog seriozitate! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna!
De la o vorba aiurea se poate ajunge si la certuri aiurea si fara rost.
Nici eu n-as spune chesti de genu, unele chesti chiar nu se spun si e mai bine sa-ti ti gura.
E bine ca constientizezi ca are prietena si nu vrei sa-i desparti.
Nu vad ce relevanta ar avea pentru tine daca ai afla cine e prietena lui atata timp cat sti ca are.
Nu ai de ce sa te distantezi de prietena ta ca nu vrea sa-ti spuna cine e prietena lui, e un motiv mult prea pueril.
In fine, tu decizi, dar zic ca ar fi mai bine sa nu te superi pe nimeni si nici sa te bagi unde nu trebuie.
Bafta!

2 răspunsuri:
| acerasus09 explică (pentru ROB3RT89):

Multumesc,asta voi face happy. Nu pot gandi in situatii limita...

| ROB3RT89 a răspuns (pentru acerasus09):

Ai spus ceve relevant, ca nu poti sa-i desparti si nici nu vrei.
Ca tot a venit vorba de gandit, caracterul puternic se cunoaste in situatii mai delicate!
Sunt destui baieti, nu sti de unde sare iepurele si cine iti fura inima.
Succeshappy