| Claudia15Maria a întrebat:

Buna am o problema toti rad de mine ca dansez mai prost dar ei nici nu se uita la ei eu ii ignor dar eu sunt mai sufletista side doua saptamani incoace ma simt mai rau ca oricand si dati-mi sfaturi ce sa fac ma simt foarte rau ma mir ca nu am lesiat sfaturi ce sa fac? Nu am ce sa fac orice pun la suflet nu pot orice ma raneste putin dar ei au intrecut masura pun clipuri pe net cu mine dar ma simt foare rau orice sfat ajutor vreau sa ma simt mamei i-am spus de problema nici cea mai buna prietena a mea nu ma prea poate ajuta in aceasta sitoatie.E totul vina mea stiu pentru ca am fost perea buna cu ei de exemplu un prieten care pentru o saptamna a fost iubitul meu ma face in toate felurile incerc sa il ignor dar nu prea pot prima data eu i-am dat papuci dar ne-am impacat, apoi el s-a despartit de mine pentru ca ii placea de alta fata si vroia sa o sarute dar nu a putut si e suparat pe mine ca nu i-am acordat o sansa.OK dar mai e o fata caree invidioasa pe mine si de aceea se poarta asa si ca invat mai bine dar ea ii intoarce pe toti in potriva mea toti ma barfesc pun la suflet nu pot sa nu un mic sfat va rog si pentru orice evntualitate eu am 10 ani in august inplinesc 11 dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| daηă a răspuns:

Wow, asta da viață complicată, pentru 10 ani.
Dacă iubești dansul așa de mult, continuă să faci ce îți place să faci.
Ar trebui să iei și niște cursuri de dans, ca apoi să le vezi fețele celor care au râs de tine, când te vor vedea dansând. Cam atât. Pacee! laughing

4 răspunsuri:
| Morphines a răspuns:

Of, cate probleme ai laughing hotaraste-te care e cea principala. Daca lumea rade de tine de felul in care dansezi, de ce mai dansezi? La celelalte e clar, doar ai 10 ani. Crezi ca intereseaza pe cineva ca faci in august 11 ani!? laughing Esti copila, nu mai fi mocofana si stai in ultimele doua picioare dreapta in fata tuturor...

| Claudia15Maria explică (pentru Morphines):

O data am dansat 5 minute si ce ai daca nu ai ceva bun de spus nu spune nimic

| Morphines a răspuns (pentru Claudia15Maria):

Ma obligi tu? Asuma-ti ce ai de asumat atunci cand postezi o intrebare, asa ca mai bine pui mana pe o carte...

| Claudia15Maria explică (pentru daηă):

Da chiar a vorbit s iau cateva cursuri